Βασάλος - Βαλαβάνη: Ζουν τον έρωτά τους στη Χονολουλού!

Ένα πολύ διαφορετικό Πάσχα

Το Πάσχα είναι προ των πυλών και η έξοδος των εκδρομέων κορυφώνεται! Φέτος, οι αποδράσεις των celebrities είναι αρκετά ενδιαφέρουσες, αφού οι περισσότεροι επισκέπτονται εξωτικούς προορισμούς που «κόβουν» την ανάσα! 

Ανάμεσα στους celebrities αυτούς είναι και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Κωνσταντίνος Βασάλος, οι οποίοι έφτιαξαν βαλίτσες και ταξίδεψαν για το Πάσχα ως την… εξωτική Χαβάη! Το ερωτευμένο ζευγάρι έφυγε από τις μουντές και βροχερές ημέρες της Ελλάδας, πήρε τα μαγιό του και επιβιβάστηκε στο αεροπλάνο με προορισμό τη Χονολουλού!

Η Ευρυδίκη και ο Κωνσταντίνος είναι γνωστοί λάτρεις των social media και έτσι, ενημερώνουν τους followers τους για τις απίθανες στιγμές που περνάνε σε αυτόν τον μαγευτικό τόπο. Με το που έφτασαν στη Χονολουλού νοίκιασαν αυτοκίνητο και ξεκίνησαν να κάνουν road trip σε όλη τη Χαβάη! 

Η σέξι δημοσιογράφος και ο γοητευτικός personal trainer έβαλαν τα μαγιό τους και βούτηξαν στα καταγάλανα νερά του ωκεανού. Μακριά από τη ρουτίνα της καθημερινότητας και τους γοργούς ρυθμούς ζωής της πρωτεύουσας, έβαλαν σκοπό να χαλαρώσουν, να περάσουν ξέγνοιαστες στιγμές και να γυρίσουν στην Αθήνα με γεμάτες μπαταρίες.

 


 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top