Αλέξανδρος Λυκουρέζος:Τα δάκρυα χαράς και οι αγκαλιές της Νατάσας Καλογρίδη

Ξέσπασε σε κλάματα η κόρη του γνωστού ποινικολόγου

Δάκρυα χαράς, ανακούφιση και αγκαλιές... Οι Αλέξανδρος Λυκουρέζος εξουθενωμένος αλλά χαρούμενος βγαίνει από την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση. Επιστρέφει σπίτι του μετά από τρία 24ωρα αλλά και τη μαραθώνια απολογία του στον ανακριτή.... Μέσα στο αυτοκίνητο πανευτυχής τον περιμένει καρτερικά η σύντροφος του Νατάσα Καλογρίδη.

Δείτε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Τον χαϊδεύει, ακουμπάει στον ώμο του και εκείνος χαμογελάει. Ο ποινικολόγος χαιρετάει τους δημοσιογράφους, ενώ η σύντροφος του προσπαθεί να κρύψει το πρόσωπο της. Συνομιλούν για λίγο και η Νατάσα Καλογρίδη πέφτει στην αγκαλιά του φανερά συγκινημένη.

Ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος στο STAR: «Μέτρησα τους φίλους και τους αντιπάλους»

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους Λυκουρέζος και Παναγόπουλος

Μαραθώνια απολογία: Έξι ώρες στον ανακριτή ο Λυκουρέζος

Αρνούνται κάθε σχέση με τη μαφία των φυλακών Λυκουρέζος και Παναγόπουλος

Εκεί είναι και η κόρη του Μαρία - Ελένη. Στο άκουσμα της απόφασης, έξω από το γραφείο του ανακριτή, τον αγκαλιάζει και ξεσπά σε λυγμούς. Το ίδιο και η Νατάσα Καλογρίδη. Μόλις έχει τελειώσει η περιπέτεια του ποινικολόγου, ο οποίος από τη μία στιγμή στην άλλη βρέθηκε στα κρατητήρια της αντιτρομοκρατικής.

Η Νατάσα Καλογρίδη. Φωτογραφία: Στέλιος Μισινάς/Eurokinissi

«Ήταν μια έκπληξη, έληξε ο κύκλος αυτός. Είχα στο πλευρό μου όλους τους συνεργάτες, την οικογένεια μου βεβαίως πρώτα απ΄ όλα και πάρα πολλούς συναδέλφους», είπε ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος.

Το πρωί ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος πήγε στο γραφείο του στο Κολωνάκι, με τους συνεργάτες και την κόρη του να τον περιμένουν με ανοιχτές αγκάλες.... Δίπλα του όλες αυτές τις ημέρες ήταν και τα δύο του παιδιά από τον πρώτο του γάμο, η Μαρίνα και ο Ιάσωνας.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top