Ακρίτα κατά Σεφερλή: «Θα τα πούμε στο δικαστήριο γλυκέ μου!»

Δεύτερη ανάρτηση μετά τις 100.000 ευρώ!

Με νέα ανάρτηση στο Facebook, η Έλενα Ακρίτα συνεχίζει την κόντρα της με τον Μάρκο Σεφερλή, τονίζοντας πως δεν αλλάζει και δε μετανιώνει για τίποτα από όσα έγραψε. Μάλιστα σε αυτή πρόσθεσε το hashtag «θα τα πούμε στο δικαστήριο γλυκέ μου», γραμμένο στα αγγλικά.

«Επειδή ο καημένος ο Σεφερλής απειλεί να με κλείσει… φυλακή να ξεκαθαρίσω κάτι. Από όσα έγραψα γι’ αυτόν στα ΝΕΑ δεν αλλάζω τίποτα απολύτως, ούτε καν σημείο στίξεως. Το κείμενό μου με εκφράζει 100%. Σιγά μην ποικινοποιηθεί η ελευθερία έκφρασης μέσω του Τύπου, επειδή κάποιοι δεν την αντέχουν. #NowayJose #seeyouatcourtsweetie», έγραψε η Έλενα Ακρίτα

Η ανάρτηση ήρθε αμέσως μετά τις δηλώσεις της δημοσιογράφου την περασμένη Κυριακή ότι ο Μάρκος Σεφερλής της ζητάει 100.000 ευρώ αποζημίωση για ηθική βλάβη.

Ακρίτα: «Ο Σεφερλής ζητάει την προσωποκράτηση μου και 100.000 ευρώ!»

Ο «πόλεμος» ανάμεσα στις δύο πλευρές ξεκίνησε όταν τον περασμένο Νοέμβριο η γνωστή δημοσιογράφος και σεναριογράφος έγραψε τη γνώμη της για την παραίτηση του Μάρκου Σεφερλή από την παράσταση «Ζητείται ψεύτης» και το σούσουρο που ακολούθησε.

Ο γνωστός ηθοποιός στη συνέχεια κινήθηκε νομικά κατά της Έλενας Ακρίτα, τονίζοντας πως αυτό το κείμενο προσβάλλει τον ίδιο αλλά έχει και επιπτώσεις στην ψυχολογία του παιδιού του.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top