Γιώργος Μπόγρης: Το «στενό» μαρκάρισμα σε δεσμευμένη παρουσιάστρια

Είναι σε σχέση; Και αν ναι, με ποια;

Με αφορμή πρόσφατη συνέντευξη της Ελευθερίας Ελευθερίου, η οποία αρνήθηκε ότι υπήρξε σε σχέση με τον Γιώργο Μπόγρη, οι συντελεστές της μεσημεριανής εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» προχώρησαν σε… καυτές αποκαλύψεις για την προσωπική ζωή του γνωστού μπασκετμπολίστα!  

Ο Γιώργος Μπόγρης, µετά τη µακροχρόνια σχέση του µε την Ελλη Κοκκίνου και τον απρόσµενο χωρισµό τους, φαίνεται ότι προχωράει µπροστά. Η προσωπική του ζωή έχει σίγουρα πολύ ενδιαφέρον, καθώς, όπως όλα δείχνουν, είναι «άστατος πολύ, από 'δω και 'κει γυρνάει»!

Λίγο καιρό μετά τον χωρισμό του με την τραγουδίστρια, ο μπασκετμπολίστας είχε βρει ξανά τον έρωτα στο πλευρό της Άννας Δεσποτοπούλου, μιας κοπέλας που δραστηριοποιείται στον χώρο του γυναικείου υποδήµατος.

Πάει όμως, και αυτή η σχέση! Εδώ και καιρό ακούγονται φήμες για νέα σχέση με την εκρηκτική Ελευθερία Ελευθερίου, η οποία το αρνήθηκε μιλώντας δημόσια.

Τι αποκάλυψαν στην εκπομπή

Κώστας Τσουρός: «Ο Γιώργος Μπόγρης, από ό,τι ξέρω, υπάρχουν πληροφορίες ότι είναι σε σχέση με μια κόρη εφοπλιστή».

Φωτεινή Πετρογιάννη: «Εγώ πάντως, πριν από λίγο καιρό που βρέθηκα σε μία παρέα, έμαθα ότι φλέρταρε με μία παρουσιάστρια, η οποία μάλιστα είναι και δεσμευμένη και ότι το φλερτ ήταν πολύ έντονο και μπορεί να κατέληγε σε κάτι πιο έντονο».

Ναταλία Γερμανού: «Η παρουσιάστρια νομίζω ότι προηγήθηκε της κόρης εφοπλιστού. Αν είχε ενδώσει η παρουσιάστρια στο φλερτ του Γιώργου Μπόγρη, θα είχε τιναχτεί στον αέρα μία σχέση την οποία την ξέρετε πολύ καλά. Όμως δεν ενέδωσε η παρουσιάστρια».

 

Όπως καταλάβατε, είναι πολλά τα ερωτο-μπερδέματα για τον Γιώργο...!
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top