Bασίλισσα Ελισάβετ: Γιόρτασε τα 93α γενέθλιά της-Η ηχηρή απουσία της Markle

H Kate Middleton υποκλίθηκε

Τα 93α γενέθλιά της γιόρτασε την Κυριακή η βασίλισσα Ελισάβετ μαζί με όλη της την οικογένεια, εκτός από την Meghan Markle! 

(AP Photo/Kirsty Wigglesworth)

Η βασίλισσα της Αγγλίας Ελισάβετ Β', παρακολούθησε τη Θεία Λειτουργία της Κυριακής του Πάσχα στον Πύργο του Ουίνσδορ.

(AP Photo/Kirsty Wigglesworth, pool)

Η Ελισάβετ, η οποία είναι η γηραιότερη μονάρχης και με τη μεγαλύτερη θητεία παγκοσμίως, συνοδευόταν από μέλη της οικογένειάς της, ανάμεσά τους οι εγγονοί της πρίγκιπες William και Harry και την Kate Midletton.

Προφανώς η Meghan ή έχει γεννήσει και δεν το έχουν ανακοινώσει ακόμη ή επειδή είναι στις μέρες της να γεννήσει δεν μπόρεσε να παρευρεθεί… 

Ωστόσο, η Meghan και ο Harry ανήρτησαν ένα ευχετήριο μήνυμα για τα γενέθλια της βασίλισσας Ελισάβετ στον επίσημο λογαριασμό τους στο Instagram.

«Ευτυχισμένα γενέθλια Μεγαλειοτάτη, Κυρία, Γιαγιά. Σας ευχόμαστε να περάσετε την πιο υπέροχη μέρα! Harry & Meghan», έγραψαν.

Η βασίλισσα Ελισάβετ γεννήθηκε στις 21 Απριλίου του 1926, στην οδό Μπράτον, στο κεντρικό Λονδίνο και έγινε βασίλισσα το 1952 σε ηλικία 25 ετών, που σημαίνει ότι είναι περισσότερα από 67 χρόνια στη βασιλεία.

Η Kate Midletton υποκλίνεται στη βασίλισσα Ελισάβετ / Φωτογραφία: AP/Kirsty Wigglesworth)

Η βασίλισσα Ελισάβετ γιορτάζει την ημέρα αυτή τελείως οικογενειακά. Όμως τα επίσημα γενέθλιά της γιορτάζονται τον Ιούνιο με μεγάλη στρατιωτική παρέλαση στο κεντρικό Λονδίνο, γνωστή ως Trooping the Colour (ένας χαιρετισμός στη σημαία). Είναι μια παράδοση που τηρείται από το 1748, η παρέλαση Trooping the Colour να σηματοδοτεί και τα επίσημα γενέθλια του μονάρχη της Βρετανίας.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top