Διαζύγιο βόμβα! Χώρισε η Adele με τον σύζυγό της

H λιτή ανακοίνωση μετά από επτά χρόνια κοινής πορείας

Σαν κεραυνός εν αιθρία έσκασε η είδηση του διαζυγίου της βραβευμένης με Grammy Βρετανίδας σούπερ σταρ Adele και του συζύγου της, Simon Konecki.

«Η Adele και ο σύντροφός της χώρισαν. Είναι αφοσιωμένοι στο μεγάλωμα του γιου τους από κοινού, με αγάπη. Όπως πάντα, ζητούν σεβασμό τη ιδιωτικής τους ζωής. Δεν θα υπάρξει περαιτέρω σχόλιο», δήλωσαν οι εκπρόσωποι της τραγουδίστριας Benny Tarantini και Carl Fysh στο Associated Press για τον χωρισμό του ζευγαριού μετά από επτά χρόνια κοινής πορείας. 

Το ζευγάρι κρατούσε τη σχέση του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Η 30χρονη τραγουδίστρια γέννησε τον γιο τους, Angelo, το 2012. Ωστόσο, ήταν το 2017, όταν βραβεύτηκε με Grammy για το άλμπουμ «25», που παραδέχτηκε ότι είχε παντρευτεί τον 45χρονο Konecki.

«Ευχαριστώ για το Grammy! Ακαδημία σ'αγαπώ! Ο μάνατζερ και σύζυγός μου και ο γιος μου είναι οι μόνοι λόγοι που το κάνω αυτό» είχε πει τότε.

Το 2017 στη βράβευση των Grammy για το άλμπουμ της "25"

Η Adele που εκτοξεύτηκε στα charts... με συνεχείς πρωτιές και βραβεία

Η Αντέλ Λώρι Μπλου Άντκινς γεννήθηκε στις 5 Μαΐου 1988 και είναι γνωστή με το καλλιτεχνικό της όνομα Adele. Τα Μέσα Μαζικής Δικτύωσης  ονόμασαν την Αγγλίδα τραγουδίστρια, στιχουργό και συνθέτη,  "Βασίλισσα της Ποπ" και "Βασίλισσα της Σκηνής". Συμπεριλήφθηκε στη λίστα που εξέδωσε το περιοδικό Time για τα «Πρόσωπα με τη Μεγαλύτερη Επιρροή Παγκοσμίως» για το έτος 2012.

Το 2013 παραλαμβάνει το βραβείο Χρυσής Σφαίρας για το «Skyfall»

Όταν έσπασε το ρεκόρ των Beatles...

Το πρώτο της άλμπουμ με τίτλο 19 έγινε τέσσερις φορές πλατινένιο στη Βρετανία. Το δεύτερο της άλμπουμ 21, που κυκλοφόρησε το 2011, έγινε 14 φορές πλατινένιο στη Βρετανία και έσπασε το ρεκόρ παραμονής στην πρώτη θέση των αμερικάνικων charts, σε σχέση με τις υπόλοιπες κυκλοφορίες, την τελευταία εικοσαετία. Είναι η μοναδική καλλιτέχνης που κατέχει πωλήσεις πάνω από 3 εκατομμύρια μέσα σε ένα μόνο χρόνο, στη Βρετανία, ενώ έγινε η πρώτη εν ζωή καλλιτέχνης που έσπασε το ρεκόρ των Beatles, από το 1964, έχοντας ταυτόχρονα πρωτιά σε άλμπουμ (21) και τις δύο πρώτες θέσεις στα σινγκλ (Rolling in the Deep και Someone Like You). Το 21 έχει την μεγαλύτερη παραμονή στην ιστορία των βρετανικών charts από δίσκο γυναίκας καλλιτέχνη. Οι πωλήσεις του "21" μέχρι το τέλος του 2011, τo έκαναν το μεγαλύτερο σε πωλήσεις Άλμπουμ του 21ου αιώνα στη Βρετανία.

Με μόλις τρεις δίσκους στο ενεργητικό της έχει κερδίσει 15 βραβεία Grammy

Με την κυκλοφορία του Set Fire To The Rain έγινε η πρώτη ερμηνεύτρια που κατάφερε να έχει τρεις συνεχόμενες πρωτιές στα Αμερικάνικα charts. Με μόλις τρεις δίσκους στο ενεργητικό της, η Adele έχει κερδίσει δεκαπέντε συνολικά βραβεία Grammy  (τα έξι το 2012, φτάνοντας το ρεκόρ της Μπιγιονσέ και κερδίζοντας όλα τα βραβεία σε όλες τις κατηγορίες που ήταν υποψήφια μέσα σε ένα βράδυ). Τα τραγούδια της είναι γραμμένα από την ίδια και, όπως, έχει δηλώσει, συνήθως, προέρχονται από ερωτικές απογοητεύσεις.

Το 2012 στα Βρετανικά Βραβεία γίνεται γνωστό ότι η 24χρονη τραγουδίστρια είναι έγκυος

To «Someone Like You»... καλύτερη σόλο ερμηνεία

Το τραγούδι Someone Like You, γραμμένο για μια χαμένη της αγάπη, βρέθηκε στην κορυφή των charts σε όλες τις ευρωπαϊκές χώρες (συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδας) και κέρδισε Grammy καλύτερης σόλο ερμηνείας. Η μεγαλύτερη της επιτυχία επί αμερικάνικου εδάφους θεωρείται το Rolling In The Deep, το οποίο ήταν το καλύτερο σε πωλήσεις single στις Ηνωμένες Πολιτείες για το 2011, παραμένοντας στη κορυφή του Billboard για επτά εβδομάδες.

Ο Simon Konecki και ο πρώτος του γάμος... πριν την Adele

Αν και έγινε ευρέως γνωστός ως σύντροφος της Adele, o Konecki φέρει τη δική του ταυτότητα ως Διευθύνων Σύμβουλος μιας φιλανθρωπικής οργάνωσης, γνωστής ως Drop4Drop. Ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός χρηματοδοτεί βιώσιμες λύσεις για καθαρό νερό σε χώρες που έχουν ανάγκη.

Ο επιχειρηματίας είναι πρώην επενδυτής και τραπεζίτης. Είναι 14 χρόνια μεγαλύτερος από την Adele και πριν τον γάμο του με τη Βρετανίδα σούπερ σταρ, είχε κάνει άλλον έναν γάμο με τη γνωστή στυλίστρια μόδας, Clary Fisher. Παντρεύτηκαν το 2004, απέκτησαν μία κόρη και πήραν διαζύγιο το 2008.

Η γνωριμία τους έγινε από τον Ed Sheeran 

Συνδετικός κρίκος των δύο φαίνεται πως ήταν ο γνωστός τραγουδιστής, στιχουργός, κιθαρίστας και παραγωγός, Ed Sheeran (Shape of you). To ζευγάρι άρχισε να βγαίνει από το καλοκαίρι του 2011 μετά από ένα ρομαντικό τους ταξίδι στη Φλόριντα. 

Από τότε κι έπειτα, οι κοινές τους εμφανίσεις άρχισαν να πολλαπλασιάζονται. Την επόμενη χρονιά, τον Ιούνιο του 2012, ανακοίνωσαν ότι περιμένουν το πρώτο τους παιδί.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top