Full in love ο Μαροσούλης: Τα συγκινητικά λόγια για τη Μελέτη

Τι έγραψε στα social media για την κόρη του

Η Ελεονώρα Μελετή βιώνει μία από τις ωραιότερες περιόδους, αφού τόσο η επαγγελματική όσο και η προσωπική της ζωή πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο.

Η παρουσιάστρια απολαμβάνει κάθε λεπτό στο πλευρό του συζύγου και της κορούλας της. Δε θα μπορούσε, λοιπόν, να λείπει και από το IronMan, την κορυφαία αθλητική διοργάνωση αγώνων τριάθλου παγκοσμίως, όπου ο Θοδωρής Μαροσούλης πήρε μέρος. 

Ελεονώρα Μελέτη - Θοδωρής Μαροσούλης/ φωτογραφία NDP

Ο Θοδωρής Μαροσούλης μετά το τέλος του αγώνα προέβη σε μια πολύ συγκινητική κίνηση δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο πόσο ερωτευμένος είναι με την Ελεονώρα.

«Ironman 70.3 Costa Navarino ίσως ο δυσκολότερος αγώνας που έχω λάβει μέρος και ο μοναδικός ίσως λόγος που θα τον τιμάω με την παρουσία μου όσα χρόνια συνεχίζει να γίνεται εδώ στην Ελλάδα μου. Δυστυχώς δεν πήγαν όλα όπως θα ήθελα κατά την διάρκεια του, αλλά είμαι πανευτυχής που κατάφερα και τερμάτισα και με υποδέχθηκαν στον τερματισμό άνθρωποι που έχω μέσα στην καρδιά μου, όπως η γυναίκα μου που με στήριξε με το παραπάνω σε όλη την προετοιμασία μου και το αποκορύφωμα ήταν η αγκαλιά της κόρης μου. Ένα τεράστιο ευχαριστώ σε χορηγούς και φίλους που στηρίζουν την προσπάθεια μου και φυσικά στον μέγιστοτεράστιο προπονητή μου Νίκο Σπυριδαντωνάκη», έγραψε στο Instagram.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ironman 70.3 Costa Navarino ίσως ο δυσκολότερος αγώνας που έχω λάβει μέρος και ο μοναδικός ίσως λόγος που θα τον τιμάω με την παρουσία μου όσα χρόνια συνεχίζει να γίνεται εδώ στην Ελλάδα μου. Δυστυχώς δεν πήγαν όλα όπως θα ήθελα κατά την διάρκεια του αλλά είμαι πανευτυχής που κατάφερα και τερμάτισα και με υποδέχθηκαν στον τερματισμό άνθρωποι που έχω μέσα στην καρδιά μου όπως η γυναίκα μου @nonoram που με στήριξε με το παραπάνω σε όλη την προετοιμασία μου και το αποκορύφωμα ήταν η αγκαλιά της κόρης μου. Ένα τεράστιο ευχαριστώ σε χορηγούς και φίλους που στηρίζουν την προσπάθεια μου και φυσικά στον μέγιστοτεράστιο προπονητή μου Νικο Σπυριδαντωνάκη @nscoaching @fotisstefanis @ao_okeanos @onsportsgr @mp_michaelphelps_greece @aquasphere @bettersport.gr @bioracerspeedwear @ironman_greece @costanavarino #tonotilplus #triathlon #swimbikerun #strong

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Thodoris Marossoulis (@psycho_25) στις

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top