Ανείπωτη θλίψη: Πέθανε 16χρονη ηθοποιός

Είχε παίξει στην ταινία «Cloud Atlas» με τον Tom Hanks και τη Halle Berry

Ανείπωτη θλίψη στον χώρο της υποκριτικής προκάλεσε η είδηση του θανάτου ενός κοριτσιού μόλις 16 ετών.

Η Mya-Lecia Naylor, η οποία είχε ξεχωρίσει για το υποκριτικό της ταλέντο «άφησε» την τελευταία της στις 7 Απριλίου, αλλά η το τραγικό γεγονός έγινε γνωστό πριν από λίγες ώρες.

Η νεαρή ηθοποιός είχε ξεχωρίσει στον χώρο της τηλεόρασης, αλλά και του κινηματογράφου από τα πρώτα κιόλας χρόνια της ζωής της, αφού όταν ήταν 11 ετών εμφανίστηκε στην ταινία «Cloud Atlas» στο πλευρό του Tom Hanks και της Halle Berry.

Καταξιωμένοι ηθοποιοί τη χαρακτήρισαν «ένα όμορφο και ταλαντούχο κορίτσι». Τα social media «πλημμύρισαν» από μηνύματα συμπαράστασης προς τους δικούς της ανθρώπους, ενώ ηθοποιοί την αποχαιρέτησαν μέσω Instagram.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα η ηθοποιός Emily Atack, η οποία έγραψε :«Είμαι σοκαρισμένη και λυπημένη για την αγαπημένη μου Mya - Lecia Naylor. Ήταν ένα όμορφο και ταλαντούχο κορίτσι.»

Από την άλλη πλευρά, το CBBC ανέφερε: «Λυπούμαστε πολύ που πρέπει να σας πούμε ότι η Mya-Lecia, που γνωρίσατε μέσα από το «Millie Inbetween» πέθανε»!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Today this amazing person and actress became an angel @mya.lecia you were a inspiration and we all will love you forever and aways RIP Mya 💜#sad #RIP #angel #myalecia

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Faith Pugh (@pearlgirl11__) στις

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα αίτια του θανάτου της μέχρι στιγμής δεν έχουν διευκρινιστεί.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top