Παπαθωμά: Ο χωρισμός από τον Πασχάλη ήταν ένας ξεριζωμός, ένα θάνατος

H ηθοποιός μίλησε και για τη γνωριμία της με τον Γρηγόρη Πετράκο

Η Θεοφανία Παπαθωμά με απίστευτη ειλικρίνεια, μίλησε για τον χωρισμό της από τον Πασχάλη Τσαρούχα και αποκάλυψε τους λόγους που οδήγησαν το ζευγάρι στο διαζύγιο.

«Δε νομίζω ότι υπάρχει χωρισμός που δεν είναι επώδυνος, είναι ένας ξεριζωμός, ένας θάνατος. Κάτι ξεριζώνεται από μέσα σου. Ξεριζώνεται η καρδιά σου. Κανένας χωρισμός δεν είναι εύκολος. Βέβαια εμείς το κάναμε σταδιακά, μέναμε ήδη στο ίδιο σπίτι τρία χρόνια σε διάσταση. Δεν είναι καθόλου εύκολο. Αν δεν είχαμε το παιδί θα είχαμε, ίσως, χωρίσει πολύ νωρίς. Όταν έχεις ένα παιδί προσπαθείς πολύ. Εγώ τουλάχιστον προσπάθησα», είπε στην εκπομπή «Μετά τα μεσάνυχτα» και την Ελεονώρα Μελέτη.

Τα πράγματα που χωρίζουν ένα ζευγάρι είναι κυρίως ο εγωισμός, τρίτα πρόσωπα που μπαίνουν στη σχέση είτε είναι εραστές ερωμένες ή συγγενικά πρόσωπα, η απιστία δηλαδή. Και τελικά, ένα ζευγάρι που έχει ενωθεί από αγάπη, χωρίζει, γιατί ξαφνικά αυτή η αγάπη δεν ενεργοποιείται, διότι κάτι παρεμβάλλεται

Η γνωριμία της με τον Γρηγόρη Πετράκο και η ατάκα που του είπε μόλις τον γνώρισε

Η Θεοφανία Παπαθωμά και ο Γρηγόρης Πετράκος έχουν αποκτήσει δύο κόρες. Η ηθοποιός μίλησε για τη γνωριμία τους:

«Ένα βράδυ, τυχαία, πήγα σε ένα εστιατόριο να φάω και αναζήτησα την τουαλέτα. Ανέβηκα στο πατάρι, όπου είχε live και ξαφνικά τον βλέπω και τον ακούω κι έμεινα. Δεν τον ήξερα τον Γρηγόρη και δεν τον είχα ακούσει ποτέ, και κατέβηκα κάτω με το στόμα ανοιχτό και ρώτησα τον ιδιοκτήτη.

Ανεβήκαμε πάνω κι έκανα κάτι που έχω κάνει ποτέ... Μετά βρεθήκαμε μέσω facebook κι έπειτα βρεθήκαμε κι από κοντά».

Η ίδια μάλιστα τόνισε ότι είχε συνειδητοποιήσει από την αρχή ότι θα είναι μαζί και αναφέρθηκε στους λόγους, αλλά και στις κοινές τους δραστηριότητες. 

Μάλιστα, αποκάλυψε ότι εκείνος της ζήτησε να κάνουν παιδί.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top