Ανατροπή στην υπόθεση Αγγελίδη - Δεν έχει τέλος ο Γολγοθάς του παρουσιαστή

Αναβολή πήρε η αγωγή όπου ζητάει τρία εκατομμύρια ευρώ

Δεν έχει τέλος ο Γολγοθάς για τον Κωνσταντίνο Αγγελίδη. Η αγωγή με την οποία διεκδικεί 3.000.000 ευρώ από τον οδηγό του λεωφορείου και τις οδικές συγκοινωνίες πήρε αναβολή, παρατείνοντας κι άλλο την αγωνία της οικογένειάς του. 

Ο δικηγόρος του γνωστού παρουσιαστή, Αγαμέμνων Τάτσης, μίλησε στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του STAR: «Η αγωγή δε συζητήθηκε αναβλήθηκε μετά από αίτημα της ασφαλιστικής. Είναι μια καθυστέρηση που δεν την περίμεναν. Θα φροντίσουμε να οριστεί συντομότερη δικάσιμη ώστε να λυθεί το δικαστικό όσο το δυνατό συντομότερα. 

3.000.000 ευρώ διεκδικεί ο παρουσιαστής και η οικογένεια του, που 1,5 χρόνο τώρα μπαινοβγαίνει στα νοσοκομεία και στα κέντρα αποκατάστασης. Τα τραύματα ανεπανόρθωτα, τα κόστη δυσβάσταχτα, όπως αναφέρει η αγωγή του. 

Αύριο η συζήτηση της αγωγής Αγγελίδη-Τι δήλωσε στο star.gr o δικηγόρος του

Τι έγινε
Παραμονή Χριστουγέννων 2017. Ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης φευγει απο τη δουλεια του στη Γλυφάδα για να πάει στην οικία του στη Βάρη. Σε μια στιγμή όλα αλλάζουν... Στη λεωφ. Βουλιαγμένης στο ρεύμα προς Βούλα, η μηχανή του καρφώνεται με λεωφορείο, ανατρέπεται και τυλίγεται στις φλόγες! 

16 μήνες τώρα δεν έχουν σταματήσει τα δάκρυα. Ο Κωνσταντίνος έχοντας συνεχώς στο πλευρό του τη σύζυγο του, παλεύει να βρει το χαμόγελο του κι ας ξέρει ότι ποτέ ξανα δεν θα είναι όπως παλιά....

«Αυτό το νέο παιδί βρέθηκε κατάκοιτος με πολλαπλά προβλήματα υγείας. η Εβελίνα έχει σταθεί βράχος δίπλα του είναι σύζυγος μητέρα γυμνάστρια κ.λπ είναι συγκλονιστικός ο αγώνας που δίνει». Ήταν αγαπητός είχε πολλούς διάσημους φίλους, είναι κάποιος από όλους αυτούς στο πλευρό του; «Δε θα ήθελα να επεκταθώ σε αυτό…» ανέφερε ο δικηγόρος τους.

Μόνη ελπίδα και παρηγοριά ο 7χρονος γιος του και ο ...Θεός.

Της Άννας Σταματιάδου

Δείτε ολόκληρο το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του STAR
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top