«Ήρεμα λίγο οι κανίβαλοι»! Η Έλενα Ακρίτα υπερασπίζεται την Χαρούλα Αλεξίου

Χέρι... βοηθείας στα social media 

Ακρίτα-Αλεξίου

Σάλος επικρατεί τα τελευταία 24ώρα μετά την αποκάλυψη ότι η Μυρσίνη Λοΐζου, κόρη του Μάνου Λοΐζου και πρώην υποψήφια με τον ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές, εισέπραττε παράνομα την σύνταξη της μητέρας της που είχε πεθάνει εδώ και 5,5 χρόνια.

Από την περασμένη Παρασκευή που η Μυρσίνη Λοΐζου παραιτήθηκε, υπήρξαν πολλές αιχμές για την επιλογή του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ έντονα επικρίθηκε και η Χαρούλα Αλεξίου που κατέθεσε ως μάρτυρας υπεράσπισης της Μυρσίνης Λοΐζου στο δικαστήριο. 

Η Λοΐζου δεν είναι η μόνη: Πόσους βρήκαν για παράνομη είσπραξη σύνταξης

Μετά, λοιπόν, τις επικρίσεις που δέχτηκε η μεγάλη τραγουδίστρια στα social media, η Έλενα Ακρίτα αισθάνθηκε την ανάγκη να την υπερασπιστεί ανοικτά, με ανάρτησή της στο Facebook.

Όπως έγραψε η δημοσιογράφος/σεναριογράφος: «Ήρεμα λίγο οι κανίβαλοι. Αυτός ο τόπος χρωστάει πολλά στη Χαρούλα Αλεξίου. Την αγαπάμε και την τιμάμε, αφήστε ήσυχη αυτή τη σπουδαία γυναίκα». Στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Άλλο διαφωνία κι άλλο δολοφονία χαρακτήρα. Ο κόσμος καίγεται κι εμείς θα λιθοβολήσουμε τη Χαρούλα; Που εκτός από μεγάλη φωνή είναι και Η ψυχούλα; Ε δεν είμαστε καλά».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top