«Δεν είπα εγώ “καλύτερα που πέθανε η Αλίκη”. Το είπε η μητέρα της»

Η αποκαλυπτική συνέντευξή της Ροζίτας Σώκου για την ηθοποιό

Πηγή φωτογραφίας: Facebook Finos Film Official

Στην εφημερίδα Espresso μίλησε η γνωστή κριτικός Ροζίτα Σώκου, κάνοντας καινούργιες αποκαλύψεις για τη σχέση της με την Αλίκη Βουγιουκλάκη.

«Την κριτική μου και τις απόψεις μου δε με ενδιαφέρει αν τις εγκρίνουν οι άλλοι. Εγώ λέω πάντα αυτό που πιστεύω. Δε θα ξεχάσω πως έπαιζαν για ώρες ότι εγώ είπα “καλύτερα που πέθανε η Βουγιουκλάκη”. Αυτή τη φράση λοιπόν δεν την είχα πει εγώ, αλλά η μαμά της, η κυρία Εμυ, παρουσία και του Τέλη Ζώτου. Συγκεκριμένα, μας είχε πει:

«"Η κόρη μου θα υπέφερε τόσο πολύ όταν θα έβλεπε γερασμένο το πρόσωπό της στον καθρέφτη, που καλύτερα που πέθανε”. Κι όμως, με το κόψε-ράψε, έμοιαζε ότι τα είπα εγώ. Για την Αλίκη μπορώ να σας πω ότι το σπουδαίο ταλέντο της το είχα καταλάβει πολύ νωρίς, όταν την είδα στα πρώτα της βήματα στο Εθνικό Θέατρο να παίζει Μολιέρο. Και πραγματικά είχε μεγάλο ταλέντο. Και μία φορά στη ζωή της αποφάσισε να παίξει κάτι εξαιρετικό, που ήταν η “Φιλουμένα Μαρτουράνο”.

Ελένη Μενεγάκη-Δήμητρα Παπαδήμα: Τι είναι αυτό που τις ενώνει

Το έργο αυτό το είχα δει προηγουμένως στην Ιταλία από τον Εντουάρντο ντε Φιλίπο, ο οποίος το είχε γράψει για την αδερφή του. Η Αλίκη σε αυτό το έργο για μένα ήταν πολύ καλύτερη. Ήταν αριστούργημα. Παρ’ όλα αυτά, το έργο κατέβηκε σε μία εβδομάδα, γιατί δεν την αναγνώριζε το κοινό. Έπαιρναν το πρόγραμμα, την έβλεπαν σε φωτογραφίες και στο έργο έβλεπαν μια άλλη. Δεν τους άρεσε. Ήθελαν τη ναζιάρα, τη γατούλα με το λουλούδι στο αυτί» αναφέρει.

Στη συνέχεια ρωτήθηκε αν τη θεωρεί σταρ, όπως ο υπόλοιπος κόσμος. «Για μένα δεν έχει σημασία αν ο κόσμος και τα ΜΜΕ τη θεωρούσαν και τη θεωρούν σταρ. Οι άνθρωποι ή έχουν την αύρα ή δεν την έχουν» είπε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top