Ελληνίδα τραγουδίστρια «θύμα» της νευρικής ανορεξίας - Μπήκε στο νοσοκομείο

Είναι μόλις 47 κιλά!

Νευρική ανορεξία

Πασίγνωστη Ελληνίδα τραγουδίστρια παλεύει με τη νευρική ανορεξία και μάλιστα, όπως γράφει η Espresso, έφτασε στα μέσα Φεβρουαρίου να ζυγίζει 47 κιλά. 

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η κατάσταση της θυμίζει έντονα την αντίστοιχη της αείμνηστης Νανάς Καραγιάννη. Βλέποντας τα χειρότερα να έρχονται, η οικογένειά της τη μετέφερε κάτω από άκρα μυστικότητα σε ιδιωτικό νοσοκομείο, ενώ η εισαγωγή της έγινε βράδυ, προκειμένου να μη δοθεί δημοσιότητα.

Δέκα διάσημοι Έλληνες που δεν τελείωσαν ποτέ το σχολείο!

Στην κλινική νοσηλεύτηκε για μία εβδομάδα, ακολουθώντας ισχυρή αγωγή, η οποία της χορηγούνταν από το στόμα, αλλά και με ορούς.

«Τελευταία φορά που έφαγα ήταν πριν 15 μέρες, αλλά δεν πεινάω καθόλου. Έχω άγχος, πολλή δουλειά, εμφανίσεις, μαθήματα. Από κούραση νιώθω τόση αδύναμη» είπε στον γιατρό της η τραγουδίστρια. Παρότι πήρε εξιτήριο, μια φορά την εβδομάδα είναι υποχρεωμένη να βλέπει ειδικό γιατρό που διαμορφώνει τη διατροφή της.

Η σχεδόν… αποστεωμένη «φωνάρα» του ελληνικού πενταγράμμου πήρε την κάτω βόλτα μετά από έναν άσχημο χωρισμό, αφού δεν περιέμενε πως ο άνδρας που ζούσε έναν μεγάλο έρωτα, θα έφευγε από κοντά της. 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top