Νέο έργο τέχνης κατά του Trump από τον Jim Carrey

Ο ηθοποιός συχνά μοιράζεται τις σκέψεις του

Jim Carrey

Ο Jim Carrey επιτέθηκε στον πρόεδρο των ΗΠΑ, Donald Trump  με ένα νέο έργο τέχνης, λέγοντας ότι «αθώοι άνθρωποι τώρα σφαγιάζονται» στο όνομά του.

 

Μία μέρα νωρίτερα ο Καναδός ηθοποιός εξέφρασε τη θλίψη του για τις τρομοκρατικές επιθέσεις στη Νέα Ζηλανδία με ένα άλλο σκίτσο

"Διαγράψτε τους λογαριασμούς σας!": Ο Jim Carrey έσβησε το facebook και προτρέπει τον κόσμο να κάνει το ίδιο!

Jim Carrey: Τι είπε για την κατάθλιψη και την αυτοκτονία της συντρόφου του Cathriona White

 

 

 

Ο ηθοποιός, ο οποίος συχνά μοιράζεται τις σκέψεις του για θέματα επικαιρότητας μέσω της τέχνης του, δημοσίευσε το Σαββατοκύριακο ένα έργο, στο οποίο ο Donald Trump απεικονίζεται ως ένας αστεροειδής που προσεγγίζει γρήγορα τη Γη με μία σβάστικα στο μέτωπό του.

«Τώρα σκοτώνονται αθώοι άνθρωποι, διαλύονται οικογένειες και καταστρέφονται οι ζωές των παιδιών. Όλα στο όνομά του» έγραψε ο ηθοποιός, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «The Independent».

 

«Αν η Άνανδρη Ρεπουμπλικανική Γερουσία επιτρέπει σε αυτό τον άθλιο κακούργο να συνεχίζει να ενθαρρύνει τον διχασμό, “ η Προεδρία του Τραμπ” θα γίνει Γεγονός Μαζικής Καταστροφής» συμπλήρωσε.

Τις προηγούμενες μέρες, ο Jim Carrey ανάρτησε ένα άλλο έργο τέχνης στο Twitter, εκφράζοντας τη θλίψη του για την πολύνεκρη τρομοκρατική επίθεση στη Νέα Ζηλανδία με στόχους δύο μουσουλμανικά τεμένη, στην οποία σκοτώθηκαν 50 άνθρωποι.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top