Κωστόπουλος για Αρναούτογλου: Είναι γοητευτικός άντρας, αλλά θέλει δίαιτα

Το σχόλιο για τα κιλά του παρουσιαστή

Το περασμένο Σάββατο έκανε το τηλεοπτικό του comeback μετά από αρκετό καιρό τηλεοπτικής απουσίας.

Αλλά στην τελευταία του συνέντευξη, ο Πέτρος Κωστόπουλος δε μίλησε μόνο για την εκπομπή «Όλα λάθος» που παρουσιάζει μέσα από τη συχνότητα του OPEN, στη μεσημεριανή εκπομπή του Σαββατοκύριακου, αλλά αναφέρθηκε και στα κιλά του Γρηγόρη Αρναούτογλου.

«Θέλω να αλλάξω το μεσημεριανό. Κάποιος είπε πως δεν μου πάει, αλλά θα το φέρω στα μέτρα μου. Έτσι είναι. Εκ πρώτης όψεως δεν μου πάει... Δεν μπορώ να κάνω gossips, γιατί απλά δεν τα ξέρω. Τα βαριέμαι. Θέλω να κάνουμε πλάκα τα μεσημέρια του Σαββατοκύριακου στο Open. Με το κανάλι συζητούσα αρκετό καιρό για διάφορα projects. Στον ορίζοντα μας είναι πάντα και το βραδινό, όμως μαζί με τον Τζώνη Καλημέρη και την Άλκηστη Μαραγκουδάκη αποφασίσαμε τώρα να κάνουμε ένα νέο μεσημεριανό. Πιο χαρούμενο, πιο σατιρικό, πιο αποκαθηλωτικό. Θέλω τα μεσημέρια οι τηλεθεατές να ανοίγουν την τηλεόραση και να χαίρονται. Όχι να αγχώνονται. Η εκπομπή θα έχει και gossips, αλλά με χιουμοριστική χροιά», είπε αρχικά για το «Όλα λάθος». Εξήγησε, μάλιστα, πώς προέκυψε ο τίτλος: «Γιατί είναι «Όλα λάθος». Αλλού και με άλλους πηγαίναμε, αλλού καταλήξαμε. «Όλα λάθος». Μου αρέσει».

Όσο για το late night κομμάτι της τρέχουσας τηλεοπτικής σεζόν, ο παρουσιαστής είπε στο «Tv έθνος»: «Πολύ αποσπασματικά. Είδα λίγο τον Γρηγόρη. Δεν έχω δει την Ελεονώρα που έκανε καλά νούμερα, αλλά με άλλου τύπου θεματολογία. Πιο κοινωνική. Ο Γρηγόρης ίδιος είναι, μόνο μερικά κιλά έχει πάρει. Είναι γοητευτικός άντρας ο Γρηγόρης, καλός και γλυκός, αλλά θέλει λίγη δίαιτα. Να τον αναλάβω στη γυμναστική, να γελάμε κιόλας»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top