R.Kelly: Το αστέρι της R&B και με Grammy κατηγορείται για ασέλγεια ανηλίκων

Αν καταδικαστεί, κινδυνεύει με ποινή έως και 70 χρόνια!

Στο βίντεο βλέπετε τον R.Kelly να αποχωρεί από το στούνιο κατευθυνόμενος προς το αστυνομικό τμήμα μετά την απαγγελία κατηγοριών εις βάρος του

Κατηγορίες για σεξουαλική κακοποίηση απαγγέλθηκαν κατά του βραβευμένου με Grammy τραγουδιστή της R&B, R. Kelly, με τις τρεις από τις τέσσερις υποθέσεις να αφορούν ανήλικες!

Οι κατηγορίες εναντίον του 52χρονου Κelly ανακοινώθηκαν από την εισαγγελία του Σικάγο δύο μήνες μετά την προβολή ενός εξάωρου ντοκιμαντέρ στο τηλεοπτικό δίκτυο Lifetime, στο οποίο πολλές γυναίκες κατηγορούσαν τον τραγουδιστή για σεξουαλική παρενόχληση και κακοποίηση.

Ο σταρ της R&B, το πραγματικό όνομα του οποίου είναι Ρόμπερτ Σιλβέστερ Κέλι, είναι αντιμέτωπος εδώ και δεκαετίες με καταγγελίες για σεξουαλική κακοποίηση γυναικών και ανήλικων κοριτσιών.

Μετά την έκδοση εντάλματος σύλληψης εναντίον του, ο Κέλι παραδόθηκε στην αστυνομία του Σικάγο, χθες Παρασκευή το βράδυ.

Ο δικηγόρος του Στίβεν Γκρίνμπεργκ δήλωσε μιλώντας στο Associated Press ότι ο πελάτης του είναι «εξαιρετικά απογοητευμένος και θλιμμένος» από τις κατηγορίες εναντίον του και επιμένει στην αθωότητά του.

Σε συνέντευξή του στο Reuters τον Ιανουάριο ο Γκρίνμπεργκ είχε επισημάνει ότι το ντοκιμαντέρ του Lifetime ήταν «απολύτως αναληθές» και ότι δεν υπάρχουν στοιχεία που να στηρίζουν τις καταγγελίες εναντίον του Κέλι.

Στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου μετά την ανακοίνωση των κατηγοριών εναντίον του τραγουδιστή η εισαγγελέας της κομητείας Κουκ στο Σικάγο, η Κίμπερλι Φοξ, δήλωσε ότι τρία από τα τέσσερα θύματα του Κέλι, τα οποία φέρεται να κακοποίησε μεταξύ του 1998 και του 2010, ήταν κάτω των 17 ετών την εποχή των συμβάντων.

Αν καταδικαστεί, ο Κέλι κινδυνεύει να του επιβληθεί ποινή έως και 70 χρόνια κάθειρξη.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top