Τροπικός... έρωτας! Ποιοι δύο πρώην Survivors είναι ζευγάρι;

Τι αποκαλύπτουν οι πρώτες πληροφορίες

Έχουν έρθει αρκετά κοντά το τελευταίο διάστημα και ο λόγος δεν είναι ότι αποφάσισαν να συνεργαστούν τηλεοπτικά και να γυρίσουν μια ταξιδιωτική εκπομπή!

Ο Ηλίας Γκότσης και η Σόφη Πασχάλη ταξίδεψαν για δέκα ολόκληρες μέρες στην Αφρική, για το “Escapers”, που βέβαια για την ώρα δεν έχει τηλεοπτική στέγη.

Ωστόσο, ο νικητής του δεύτερου Survivor και η παίκτρια του πρώτου κύκλου του reality επιβίωσης είναι αρκετά κοντά στο να κλείσουν σε κάποιο κανάλι, αλλά και... μεταξύ τους. Σύμφωνα με την εκπομπή Happy Day στον Alpha, φαίνεται πως ζουν ένα τρυφερό ειδύλλιο αλλά καμία από τις δύο πλευρές δε διέψευσε ούτε επιβεβαίωσε το αν είναι τελικά μαζί.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Είναι κ αυτές οι στιγμές που τα λόγια μικραινουν την αξία! Ζησαμε την Αφρική σε πολλες εκφάνσεις της κ αυτο που έχω να πω είναι ότι έχω γεμίσει συναισθήματα κ πως νιώθω απεριόριστη ευγνωμοσύνη στη τυχη, που μου χάρισε αυτή την εμπειρία..., Ζωής!!! @ilias__gkotsis _____________________________ #fulfillment #happy #grateful #everythingisenergy #love #life #kenya #lamu #africa #lifeexperience

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sofi Pasxali (@sofipasxali) στις

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Αυτό το ταξίδι θα το θυμάμαι για πάντα! Η κάθε στιγμή ξεχωριστή! Το κάθε συναίσθημα ζωντανό! Εύχομαι από τα βάθη της καρδιάς μου να ήταν μόνο η αρχή για τους Escapers!! Ένας νέος δρόμος, με αφετηρία την αναζήτηση για το κάτι παραπάνω!! @ilias__gkotsis Ευχαριστούμε πολύ το πρακτορείο @cosmoramatravel για την εξαιρετική βοήθεια! #happy #newtvshow #travelshow #theescapers #us #believeitachieveit #helppeople #lifeisagift #whenyouseeit #feel

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sofi Pasxali (@sofipasxali) στις

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top