Λασκαράκη: Για το διαζύγιο απάντησε. Για τον αρραβώνα δε μας είπε...

Η σχέση της με τον Τσιμιτσέλη και ο έρωτάς της με τον Σουλτάτο

Με αφοπλιστική ειλικρίνεια και για πρώτη φορά μίλησε τόσο ανοιχτά η Βάσω Λασκαράκη για την προσωπική της ζωή. Για το δύσκολο διαζύγιο με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη, για τη νέα αρχή με τον Λευτέρη Σουλτάτο, αλλά και για τα συναισθήματά της.

Δεν ήταν εύκολο να συνειδητοποιήσω πως η σχέση μας είχε ολοκληρωθεί. Κανένα διαζύγιο δεν είναι στρωμένο με ροδοπέταλα. Με τον Γιάννη έχουμε χάσει όλους τους άλλους αγώνες σε αυτόν τον γάμο, αλλά έχουμε κερδίσει το παιδί. Είναι μια βαθιά προσωπική μάχη με τον εαυτό σου, με τον άνθρωπο που έχεις πορευτεί μαζί. Περνάς από χιλιάδες ερωτήματα στο μυαλό σου. Πέφτεις, ξανασηκώνεσαι.Με τον Γιάννη συμβουλευτήκαμε παιδοψυχολόγο για το πώς θα το πούμε στο παιδί. Εγώ προσωπικά, κάνω πέντε χρόνια ψυχοθεραπεία

H Βάσω Λασκαράκη και ο Γιάννης Τσιμιτσέλης μετά από οκτώ χρόνια χώρισαν τον Σεπτέμβριο του 2017. 

«Δεν σκέφτηκα ποτέ να μη χωρίσω για το καλό του παιδιού μου. Δεν έπεσα ποτέ σε αυτή την παγίδα. Ήμουν πολύ εντάξει απέναντι στον εαυτό μου, ούτε σκέφτηκα ποτέ να μείνω για το παιδί, γιατί δεν θα ήμουν ευτυχισμένη. Κανένα παιδί δεν θα το ήθελε αυτό για τους γονείς του».

Η γνωριμία με τον Λευτέρη Σουλτάτο

Η Βάσω Λασκαράκη μίλησε ακόμα στην εκπομπή «Μετά τα μεσάνυχτα» της Ελεονώρας Μελέτη για τον νέο της σύντροφο, Λευτέρη Σουλτάτο. Οι δυο τους είχαν γνωριστεί πρώτη φορά πριν δυόμιση χρόνια, όταν συναντήθηκαν σε κοινή παρέα. Η δεύτερη φορά όπου έμελλε να είναι και η τυχερή, ήταν πριν έναν χρόνο. 

Λευτέρης Σουλτάτος: H ερωτική εξομολόγηση στη Βάσω Λασκαράκη!

«Δεν ήθελα να ξαναερωτευτώ μετά τον χωρισμό. Είχα αποφασίσει να αφοσιωθώ στο παιδί. Συνέβη τόσο απότομα και γρήγορα που τον πρώτο καιρό δεν ήθελα να το δεχτώ. Δεν ήθελα να το πιστέψω. Μερικές φορές μπορεί και να το εμπόδιζα. Γνωριστήκαμε πριν από δυόμιση χρόνια σε μια κοινή παρέα στην Κρήτη. Τίποτα, απλά συναναστραφήκαμε. Συναντηθήκαμε μετά από έναν χρόνο ξανά σε ένα μέρος πάλι με παρέα και βρεθήκαμε μετά από λίγο καιρό για να μου γνωρίσει έναν γνωστό του για να αγοράσω ένα αμάξι. Τα πράγματα πήραν την πορεία τους. Δεν είχα τη διάθεση να ερωτευτώ. Με πήρε και με σήκωσε. Δεν ξέρω τι μαγικό έγινε, αλλά δεν είχε επιστροφή. Δεν με νοιάζει τι λέει ο οποιοσδήποτε, με νοιάζει να είμαι εγώ ευτυχισμένη και σωστή προς τον σύντροφό μου... Τον Λευτέρη τον ερωτεύτηκα γιατί είναι ειλικρινής, καθαρός και αρσενικό με την καλή έννοια».

Ωστόσο, δεν αποκάλυψε για το αν έχει αρραβωνιαστεί με τον γνωστό σεφ και είπε ότι προτιμάει να το κρατήσει για εκείνους αυτό το κομμάτι.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top