Meghan Markle: Στη Νέα Υόρκη για το «baby shower» του πριγκιπικού μωρού

Πήγε για ψώνια με τις κολλητές της

Η Μeghan Markle ετοίμασε τη βαλίτσα της και ταξίδεψε κάτω από άκρα μυστικότητα μέχρι τη Νέα Υόρκη! Ο σκοπός αυτού του ταξιδιού δεν είναι άλλος από το «baby shower» για τον ερχομό του πρώτου της παιδιού.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Daily Mail», η δούκισσα του Σάσεξ έχει στη διάθεσή της πέντε ημέρες για να δει τις φίλες της και να κάνει τα ψώνια της.

Στο… βασιλικό πάρτι θα βρίσκονται συνολικά 15 φίλες της, ανάμεσά τους η  επιστήθια φίλη και ενδυματολόγο της, Τζέσικα Μαλρόνι, το αστέρι του τένις Σερένα Ουίλιαμς και την διάσημη δικηγόρο Αμάλ Κλούνει.

Μάλιστα, η Μέγκαν και η Μαλρόνι ήπιαν το τσάι τους στο αγαπημένο μαγαζί της συζύγου του πρίγκιπα Χάρι και βέβαια δεν παρέλειψαν να δοκιμάσουν και μακαρόν.


Meghan Markle: Ζητά περισσότερες μαύρες καθηγήτριες στα πανεπιστήμια

Πριν από λίγες ημέρες η Meghan Markle, πρόσφερε την στήριξή της στο κίνημα μαύρων ακαδημαϊκών και φοιτητών που ζητά την «αποαποικιοποίηση» του εκπαιδευτικού συστήματος στη Βρετανία, την καταπολέμηση του ρατσισμού στα πανεπιστήμια και την προώθηση των μαύρων γυναικών σε ακαδημαϊκές θέσεις αντί για «άνδρες καθηγητές, ωχρούς και με στάσιμες απόψεις».

Σε αυτό το σημείο να θυμίσουμε ότι πριν από έναν μήνα  η δούκισσα είχε επισκεφθεί το «University of London» και έμεινε έκπληκτη όταν  άκουσε πόσο χαμηλός είναι ο αριθμός των ξένων ακαδημαϊκών στα πανεπιστήμια του Ηνωμένου Βασιλείου.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι σχετική έρευνα έδειξε πως στη Βρετανία το 68% των πανεπιστημιακών είναι άνδρες λευκοί, το 23% γυναίκες λευκές, το 6,5% είναι άνδρες μαύροι ή ασιατικής καταγωγής και μόνο το 2% είναι γυναίκες μαύρες ή με ασιατική καταγωγή.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top