Μαστροκώστα για Θέμο: «Δεν δέχομαι ότι οι άνθρωποι που ήταν δίπλα μου…»

Συγκινεί με την ανάρτησή της

Δε θα μπορούσε να μην τον αποχαιρετήσει. Ήταν δίπλα του για πολλά χρόνια. Κι έτσι η Γωγώ Μαστροκώστα αποχαιρέτισε τον δικό της Θέμο Αναστασιάδη, μέσα από ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στα social media.

Η παρουσιάστρια καθόταν σε καρέκλα δίπλα από εκείνον το 2000 στην εκπομπή που έκανε τότε ο Θέμος στον Alpha, με τίτλο «Πυρετός στο Σαββατόβραδο». 

«Τα τελευταία χρόνια στη ζωή μου ,ο εγκέφαλος μου δεν μπορεί …δεν γίνεται …με τίποτα να επεξεργαστεί τη λέξη «θάνατος»! Είναι λες κ κάνει block κ δεν αφήνει τα συναισθήματα λύπης, οδύνης , στενοχώριας να περάσουν μέσα μου!! Άλλωστε δεν θα το ήθελα σε καμμία περίπτωση ..για τον Θέμο! Δεν δέχομαι με τίποτα ότι οι άνθρωποι που ήταν δίπλα μου, που τους γνώρισα , που γέλασα, που έκλαψα, που πορεύτηκα λιγότερο η περισσότερο μαζί τους …ότι «φεύγουν» Αρνούμαι να το δεχτώ κ τώρα! Έτσι…γιατί απλά δεν τους αξίζει να «φεύγουν»……τουλάχιστον απ’την καρδιά μου», έγραψε στην ανάρτησή της.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Τα τελευταία χρόνια στη ζωή μου ,ο εγκέφαλος μου δεν μπορεί ...δεν γίνεται ...με τίποτα να επεξεργαστεί τη λέξη «θάνατος»! Είναι λες κ κάνει block κ δεν αφήνει τα συναισθήματα λύπης ,οδύνης ,στενοχώριας να περάσουν μέσα μου!! Άλλωστε δεν θα το ήθελα σε καμμία περίπτωση ..για τον Θέμο! Δεν δέχομαι με τίποτα ότι οι άνθρωποι που ήταν δίπλα μου,που τους γνώρισα ,που γέλασα , που έκλαψα ,που πορεύτηκα λιγότερο η περισσότερο μαζί τους ...ότι «φεύγουν» Αρνούμαι να το δεχτώ κ τώρα! Έτσι...γιατί απλά δεν τους αξίζει να «φεύγουν»......τουλάχιστον απ’τη καρδιά μου!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gogomastro (@gogomastro) στις

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top