Ο Λάμπρος Βακιάρος στο star.gr: «Καλή τύχη στον επόμενο Έλληνα MasterChef»

Όσα είπε ο πρώτος νικητής του διάσημου παιχνιδιού μαγειρικής

Δεν είναι μόνο η αποψινή πρεμιέρα του 3ου «MasterChef» μια καλή αφορμή για να συζητήσει κάποιος με τον Λάμπρο Βακιάρο.

Είναι οι γεύσεις, οι συνταγές και η πολύ καλή ενέργεια που εκπέμπει που κάνουν τον σεφ του «Στη Φωλιά των Κου Κου» τον ιδανικό συνεντευξιαζόμενο.

Δύο χρόνια πριν στην κουζίνα του 1ου MasterChef

Έχουν περάσει δύο χρόνια από όταν κέρδισε τον τίτλο του Έλληνα MasterChef. Ποιες είναι οι σκέψεις του που ξεκινάει ο καινούργιος κύκλος επεισοδίων; «Πιστεύω ότι θα είναι από τα τρία το καλύτερο MasterChef. Το επίπεδο είναι σίγουρα πιο ανεβασμένο. Όσον αφορά εμένα, μπορώ ακόμα και τώρα να σκεφτώ το άγχος που είχα στις περισσότερες δοκιμασίες. Έχουν χαραχτεί μέσα μου για τα καλά».

Με τον Κρατερό και την Κατερίνα έχουν γίνει μια παρέα 

Ο Λάμπρος μίλησε και για την καθημερινή του συνεργασία με την Κατερίνα Καραβάτου και τον Κρατερό Κατσούλη στην πρωινή εκπομπή του STAR. «Δεύτερη χρονιά έχουμε απογειωθεί φέτος. Υπάρχει χημεία. Είναι πολύ ωραία να δουλεύεις μαζί τους, είναι πολύ ταλαντούχοι και οι δύο» λέει στο Star.gr

Του αρέσουν πολύ τα ταξίδια όπου ανακαλύπτει νέες γεύσεις

Εννοείται πως το MasterChef του έδωσε μεγάλη δημοσιότητα και τον έκανε αναγνωρίσιμο, με χιλιάδες ακόλουθους στα social media. Μάλιστα, πρόσφατα έκανε ένα από τα όνειρά του πραγματικότητα, κυκλοφορώντας τη δική του σειρά μπαχαρικών με την ονομασία Flavorits.

Γίνεται σεφ χωρίς τατουάζ; Κι όμως γίνεται! «Απορώ πως μαγειρεύω χωρίς τατουάζ! Δεν είμαι του τατουάζ… Έγινε μόδα και πέρασε» λέει γελώντας, αναφερόμενος στους περισσότερους συναδέλφους του, μικρότερους ή μεγαλύτερους σε ηλικία που είναι γεμάτοι τατουάζ.

Κλείνοντας δεν μπορούσε να μη δώσει τις ευχές του για τον παίχτη που θα αναδειχθεί ο επόμενος Έλληνας MasterChef. «Η ευχή μου για τον επόμενο MasterChef είναι, αν δεν τον έχει βρει ήδη να βρει τον δρόμο του και αυτό που θα φέρει στον κόσμο με τη μαγειρική του. Καλή τύχη, stay hungry, stay focused κι όλα θα πάνε καλά με σκληρή δουλειά και επιμονή» μας λέει με χαμόγελο.

Απόψε στις 21:00 η μεγάλη πρεμιέρα του MasterChef 3 στο STAR.

Του Κωνσταντίνου Μπουγά (k.mpougas@star.gr)

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top