Έλενα Χριστοπούλου: Συγκατοικεί με τον σύντροφό της!

«Απολαμβάνω να τον φροντίζω»

Δείτε στο βίντεο τι είχε δηλώσει η ίδια στην Ελένη Μενεγάκη για τον αγαπημένο της

Την καλύτερη φάση της ζωής της βιώνει η Έλενα Χριστοπούλου! 

Ο Αποστόλης Κώτσης είναι ο σύντροφός της εδώ και ενάμιση χρόνο και φαίνεται πως ο ιδιοκτήτης γνωστής αλυσίδας αρτοποιίας διαθέτει όλα όσα έψαχνε και ονειρευόταν να βρει.

H γνωστή booker και coach στο Greece’s Next Top Model μίλησε στην εφημερίδα Real News και αποκάλυψε ότι συγκατοικεί με τον αγαπημένο της, ενώ μίλησε και για το ποια είναι η σχέση της σήμερα με τον πρώην σύζυγό της και γνωστό κομμωτή, Πάνο Καλλίτση.

(Πάνος Καλλίτσης-Έλενα Χριστοπούλου)

«Δεν υπάρχει καμία σχέση με τον πρώην σύζυγό μου. Απολύτως καμία» είπε για εκείνον χαρακτηριστικά.

Αυτό το διάστημα η αγαπημένη coach του GNTM, είναι μάνατζερ μοντέλων, έχει τη δική της σειρά ρούχων και αξεσουάρ (εδώ και 8 χρόνια) και πρόσφατα άνοιξε το δικό της μαγαζί:

«Είμαι ένας άνθρωπος 43 χρονών και εδώ και 20 περίπου χρόνια κάνω μάνατζμεντ μοντέλων και επωνύμων, συνεχίζω αυτή τη δουλειά με χαρά και τιμή. Η Ηλιάνα μου (Παπαγεωργίου) πάει πάρα πολύ καλά και χαίρομαι γιατί είναι το όνειρό μου που γίνεται πραγματικότητα! Είναι προσωπικό όνειρο αυτό. Δεν είμαι σε ένα γραφείο. Είμαι ένας άνθρωπος που αντιπροσωπεύω κάτι κορίτσια».

Για τον σύντροφό της μίλησε με τα καλύτερα λόγια: «Έχω έναν άνθρωπο που μου το βγάζει αυτό. Δεν το κατορθώνω μόνη μου. Δεν το έχω κάνει χρόνια πριν. Δεν υπάρχει κάτι που κάνουμε μόνες μας οι γυναίκες… Άγομαι και φέρομαι από τον σύντροφό μου σε πολλά πράγματα. Όσον αφορά τη θηλυκότητά μου, φυσικά άγομαι και φέρομαι από τον σύντροφό μου. Μια γυναίκα χωρίς τον άνθρωπό της δεν είναι κάτι. Το πιστεύω 1.000%. Το ζω. Δεν το πιστεύω απλά. Οπότε είναι ακόμη πιο σημαντικό από το να το πιστεύω».

Το «καυτό» φιλί της Έλενας Χριστοπούλου με τον σύντροφό της στα μπουζούκια!

«Είναι επίσημο αυτό που ζω. Έχω ρολάρει μια ζωή, καλώς ή κακώς, που για μένα είχε έννοια το χαρτί. Τώρα, στα 43 μου, βιώνω μια κατάσταση όπου αυτό που ζω είναι πιο σημαντικό από ένα χαρτί. Φυσικά, δεν αποποιούμαι τίποτα, αλλά όταν μια γυναίκα ζει καλά με τον σύντροφό της και είναι ευτυχισμένη, δεν χρειάζεται πολλά παραπάνω».

(Με τον σύντροφό της στα μπουζούκια)

-Τι πρέπει να εισπράττει μια γυναίκα για να πει ότι νιώθει καλά με έναν σύντροφο;

Αν κρίνω από εμένα, θα σας πω ότι σηκώνομαι το πρωί και δεν μου λείπει κάτι. Είμαι ευτυχισμένη. Γελάω. Σηκώνομαι και είμαι χαμογελαστή. Δεν σκέφτομαι κάτι άλλο. Δεν λέω «αν»… Είμαι πλήρης με αυτό που ζω. Δεν μου λείπει κάτι και αυτό με κάνει καλά.

-Δεν σας λείπει ένα παιδί;

Αυτό μπορεί να γίνει πιο μετά. Μέσα στα σχέδια, στα όνειρά μου και στην ψυχή μου. Δεν σημαίνει, όμως, ότι μπορεί να αποκτήσω οπωσδήποτε ένα παιδί. Δεν είμαι 20 χρονών… Ο Θεός να με βοηθήσει. Ό,τι μου φέρουν ο Θεός και η ζωή!

-Έχετε μια πολυτάραχη ζωή που έχει προβληθεί αρκετά.

Και θα προβληθεί κι άλλο. Έχω δικαστήρια, έχω πολλά πράγματα μπροστά μου.

-Σας αρέσει το νοικοκυριό; Κάνετε μέσα στο σπίτι αυτά που κάνει μια συνηθισμένη γυναίκα;

Ναι, φυσικά, πρέπει να φροντίζουμε τον σύντροφό μας. Αυτός είναι ο ρόλος μας.

-Το απολαμβάνετε δηλαδή αυτό;

Μου αρέσει, το απολαμβάνω, το θέλω, είμαι ευτυχισμένη που φροντίζω τον σύντροφό μου.

-Άρα, μένετε μαζί;

Φυσικά, συγκατοικούμε!
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top