Θλίψη στο τελευταίο «αντίο» στον Τρύφωνα Καρατζά

Δεκάδες ηθοποιοί και άνθρωποι του θεάτρου στην κηδεία του

Βαρύ ήταν το κλίμα το πρωί του Σαββάτου στο Α΄ Νεκροταφείο Αθηνών, όπου συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι του αγαπημένου ηθοποιού Τρύφωνα Καρατζά, του είπαν το τελευταίο «αντίο».

Έφυγε από τη ζωή ο Τρύφωνας Καρατζάς

Η θλίψη ήταν ζωγραφισμένη στα πρόσωπα όλων, για τον θάνατο ενός σπουδαίου ηθοποιού που είχε ξεχωρίσει για το ταλέντο του, το ήθος του και την άψογη συμπεριφορά του. 

Τραγική φιγούρα ο ανιψιός του που δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του.

Σε τραγική κατάσταση ο ανιψιός του Τρύφωνα Καρατζά - φωτογραφία: NDP Photos

Ο Τρύφωνα Καρατζάς «έφυγε» από τη ζωή την περασμένη Πέμπτη σε ηλικία 82 ετών. 

Ο Δημήτρης Τσούτσης

Γεννήθηκε στις 5 Οκτωβρίου 1935 στην Αθήνα και σπούδασε στη Δραματική Σχολή του Ωδείου Αθηνών, μετά τις σπουδές του στο Πάντειο Πανεπιστήμιο. 

Ο Σπύρος Πούλης

Κατά τη διάρκεια της στρατιωτικής του θητείας υπηρέτησε ως εκφωνητής στο Ραδιοφωνικό Σταθμό Ενόπλων Δυνάμεων (1958). Μετά την απόλυσή του από το Στρατό συνέχισε να εργάζεται ως εκφωνητής επί σειρά ετών παράλληλα με τη θεατρική του δραστηριότητα.

Ο Ορέστης Τρίκας

Στα 60 χρόνια πορείας του στο θέατρο, έπαιξε σε δεκάδες θεατρικές παραστάσεις, ταινίες και σειρές, με τελευταία την Ονειροπαγίδα του ΑΝΤ1 το 2011. Αυτή την περίοδο συμμετείχε στην θεατρική παράσταση «Οι 12 Ένορκοι» στο θέατρο Αλκμήνη.

Ο Κώστας Πρέκας

Πριν από ενάμιση χρόνο είχε ένα ατύχημα, με αποτέλεσμα να τραυματίσει στο ισχίο του και χρειάστηκε να υποβληθεί σε επέμβαση και να μείνει ένα διάστημα μακριά από το θέατρο.  Όταν έγινε καλά επανήλθε στο θεατρικό σανίδι.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top