Τι έγινε στη δίκη για την επίθεση στον Καλλίτση και τη Χριστοπούλου

"Είναι δύσκολο να το ξεπεράσω"¨δήλωσε ο κομμωτής

Δείτε τι είχε πει στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου για το περιστατικό

Για τις 5 Φεβρουαρίου 2019 ορίστηκε τελικά η δίκη ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Εφετείου της Αθήνας για την επίθεση σε βάρος του κομμωτή Πάνου Καλλίτση και της πρώην συζύγου του, Έλενας Χριστοπούλου, πριν από περίπου τρία χρόνια στο σπίτι τους στον Λυκαβηττό.

Το Μικτό Ορκωτό Εφετείο αποφάσισε τη διακοπή της δίκης, καθώς ο συνήγορος ενός εκ των κατηγορουμένων διορίστηκε πρόσφατα και ζήτησε χρόνο για να μελετήσει την δικογραφία.

Στο δικαστήριο ήταν ο τόσο ο κομμωτής, όπως και η πρώην σύζυγός του που είναι μάρτυρες στην υπόθεση.

Όσα είπε η Χριστοπούλου για την ένοπλη επίθεση με τον πρώην σύζυγό της

Ο κομμωτής σε δηλώσεις του ανέφερε πως είναι δύσκολο να το ξεπεράσει, αλλά αναγκαίο και τόνισε πως ελπίζει σύντομα να τελειώσει αυτή η περιπέτεια.

Υπενθυμίζεται, ότι η επίθεση σε βάρος του πρώην ζευγαριού είχε γίνει τον Ιανουάριο του 2016, στο γκαράζ του σπιτιού τους, την ώρα που επέστρεφαν από το κομμωτήριό τους στο Χαλάνδρι, στο σπίτι τους στο κέντρο της Αθήνας.

Αποτέλεσμα της επίθεσης ήταν να τραυματιστεί σοβαρά από τρεις συνολικά σφαίρες στο στήθος και τα πόδια ο γνωστός κομμωτής, καθώς και η σύζυγός του, η οποία δέχθηκε μια σφαίρα στο χέρι.

Κατηγορούμενοι για την υπόθεση είναι ένας ειδικός φρουρός, ένας 36χρονος Ιρακινός και ένας 43χρονος κρατούμενος των φυλακών.

Με την απόφαση του πρωτοβάθμιου δικαστηρίου οι τρεις κατηγορούμενοι για τη ληστεία είχαν καταδικασθεί σε πολυετείς καθείρξεις που ξεκινούν από 12 και φτάνουν τα 54 έτη -και μάλιστα, χωρίς τότε να δοθεί αναστολή στην εκτέλεση των ποινών.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top