Γιώργος Λάνθιμος: Το παιδί από το Παγκράτι που βρέθηκε στο κόκκινο χαλί

Η εντυπωσιακή πορεία του και οι συμβουλές του πατέρα του

λανθιμος

«Είσαι ο πρώτος στην Ελλάδα. Αν πας στο εξωτερικό μπορεί να είσαι ο τελευταίος.» έχει αναφέρει σε συνέντευξη του ο πατέρας του Γιώργου Λάνθιμου. Ο Γιώργος Λάνθιμος όμως δεν άκουσε τη συμβουλή του πατέρα του Αντώνη, παλαίμαχου διεθνούς μπασκετμπολίστα και, αν και έπαιξε και ο ίδιος μπάσκετ στο Παγκράτι, ακολούθησε τελείως διαφορετικό δρόμο.

Το 2011, με μια χούφτα μεγάλου και μικρού μήκους ταινίες, μουσικά βίντεο κλιπ και διαφημίσεις αλλά και την συνεργασία του στις Τελετές έναρξης και Λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004, μετακόμισε στο Λονδίνο. Και κάπως έτσι "γεννήθηκε" το κινηματογραφικό σύμπαν του Γιώργου Λάνθιμου, ιδιαίτερο και αυθεντικό. 

«Δεν θέλει να δίνει συνεντεύξεις, ούτε ο ίδιος ούτε εγώ να μιλάω για αυτόν στα Μέσα. Δεν είναι από τους ανθρώπους που ανοίγονται μην νομίζετε. Είναι αρκετά εσωστρεφής , ακόμα και με μένα που είμαι ο πατέρας του. Δύσκολο παιδί, με τα χίλια ζόρια του παίρνεις μια κουβέντα. Από μικρός έτσι ήταν. Έλεγε λίγα λόγια αλλά σταράτα.» δηλώνει χαρακτηριστικά ο πατέρας του Γιώργου Λάνθιμου στο περιοδικό Hello. 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top