Ο Αδαμαντίδης απαντάει στις κατηγορίες του Καλλίδη για αντιεπαγγελματισμό

Ο λαϊκός τραγουδιστής "σπάει την σιωπή του"

Ο Θέμης Αδαμαντίδης σπάει την σιωπή του για πρώτη φορά και απαντάει στις καταγγελίες του γνωστού τραγουδιστή Πάνου Καλλίδη αλλά και στο εξώδικο του επιχειρηματία στο νυχτερινό μαγαζί που εμφανιζόταν.  Η αποχώρηση του τραγουδιστή από το γνωστό νυχτερινό κέντρο North Live Stage είχε προκαλέσει μεγάλο ντόρο, αφού τον κατηγόρησαν ότι φέρθηκε αντιεπαγγελματικά.

Ο Θέμης Αδαμαντίδης απάντησε για το γεγονός ότι αποχώρησε από το σχήμα με τον Πάνο Καλλίδη και την Ελένη Χατζίδου, στην Ελεονώρα Μελέτη και στο «Μετά τα μεσάνυχτα».

«Έχω μάθει να κρατάω το λόγο μου. Λίγες φορές στη ζωή μου έχω κάνει συμβόλαιο, όπως και σε αυτή τη συνεργασία, δεν είχαμε συμβόλαιο, είχαμε ένα περσινό συμβόλαιο. Προτάσεις είχα πάρα πολλές και το γνώριζε ο τελικά υπεύθυνος για τις 60 οικογένειες, όπως κι εγώ ήμουν μια από αυτές τις 60 οικογένειες. Μου είχε γίνει πρόταση πολύ πριν ξεκινήσω εκεί. Το άντεξα για δύο μήνες. Είμαι πλέον υπεύθυνος για τις 160 οικογένειες», ανέφερε ο τραγουδιστής σχετικά με το γεγονός.

Η αποχώρηση του Θέμη Αδαμαντίδη είχε ενοχλήσει τον Πάνο Καλίδη, ο οποίος εξέφρασε τα παράπονά του σε ανάρτησή του στο Instagram και επιτέθηκε στον συνάδελφό του, κατηγορώντας τον για επαγγελματισμό του.

«Δυστυχώς κ λέω δυστυχώς γιατί μετά από 18 χρόνια στο τραγούδι σε Αθηνα κ Θέσ/κη βρίσκομαι πρώτη φορά στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσω επίσημα πως το σχήμα στο μαγαζί @north_live_stage_official έφτασε στο τέλος του καθώς ο κυριος Αδαμαντίδης θέλησε να αποχωρήσει κ να αφήσει πίσω του 60 οικογένειες εν όψη γιορτών χωρίς δουλειά κ χωρίς καν να σκεφτεί στιγμή η έστω να συζητήσει θέλοντας να πάει κάπου αλλού . Εγώ προσωπικά θέλω να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ στην επιχείρηση κ στον κύριο Σπυρίδωνα για την άψογη συνεργασία την εμπιστοσύνη που μας έδειξε κ στην @eleni.hatzidou που έκανε πολύ καλά αυτό που γνωρίζει μα κ σε όλα τα παιδιά από έξω προς τα μέσα που συνέβαλαν στην επιτυχία που γνώρισε αυτό το σχήμα γιατί όσοι μας επισκέφτηκαν ήξεραν πως δεν ήταν εύκολο να βρεις τραπέζι κ η διασκέδαση ήταν δεδομένη... Θα συνεχίσω άλλη μια βδομάδα για να δώσω το δικαίωμα στον επιχειρηματία να βρει κάτι άλλο καθώς ο λόγος που συμμετείχα ήταν επειδή πίστεψα πολύ σε αυτό σχήμα!!! Τα δικά μου επαγγελματικά νέα θα τα ανακοινώσω πολύ σύντομα, βρισκόμαστε σε συζητήσεις!!  Υ.Γ Ο ίδιος άνθρωπος που με γοήτευσε με απογοήτευσε!!!», έγραψε ο Πάνος Καλίδης.

Mάλιστα ο επιχειρηματίας του νυχτερινού κέντρου διασκέδασης στην Κηφισιά έστειλε εξώδικο στον Θέμη Αδαμαντίδη ζητώντας του να επιστρέψει στο σχήμα, αλλά και να πληρώσει τα δικαστικά του έξοδα. 
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top