Πλατινένια «Βασίλισσα» η Ελένη Φουρέιρα

Απονομή δίσκου σε μία μεγάλη συναυλία

Φουρέιρα

Η «Βασίλισσα» κάθεται σε πλατινένιο θρόνο! Η Ελένη Φουρέιρα παρέλαβε τον πλατινένιο δίσκο της και χάρισε στο κοινό μία ανεπανάληπτη βραδιά γεμάτη με τις επιτυχίες της, σε μία μοναδική συναυλία στην Αθήνα.

Την απονομή για τις πλατινένιες φυσικές και ψηφιακές πωλήσεις του album έκανε ο CEO της Panik Entertainment Group, Γιώργος Αρσενάκος.
Χαμογελαστή και συγκινημένη, η «εκρηκτική» performer παρέλαβε τον πλατινένιο δίσκο και ευχαρίστησε τον κόσμο και τη δισκογραφική της εταιρεία για την αγάπη και τη στήριξη.

Στη συνέχεια, η Ελένη Φουρέιρα έβαλε «φωτιά» στο stage, ξεσηκώνοντας το κοινό στον κατάμεστο χώρο με τα τραγούδια της και τη δυναμική σκηνική της παρουσία.

Οι πλατινένιες πωλήσεις της «Βασίλισσας» έρχονται τη στιγμή που η pop queen συνεχίζει την πολύμηνη sold out περιοδεία της σε Ελλάδα και εξωτερικό. Παράλληλα, το «Fuego» εξακολουθεί να γνωρίζει τεράστια επιτυχία ανά την Ευρώπη, έχοντας γίνει πλατινένιο στην Ισπανία και χρυσό στη Σουηδία και τη Νορβηγία, ενώ το πρόσφατο international hit single «Tómame» συνεχίζει την άκρως επιτυχημένη του πορεία ανά τον κόσμο, κατακτώντας τα ψηφιακά charts, τα digital streams και το YouTube.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top