Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Απαντά στις φήμες για την εγκυμοσύνη της

"Νιώθω ασφάλεια με τον Κωνσταντίνο"

Βαλαβάνη - Βασάλος

Μπορεί η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Κωνσταντίνος Βασάλος να συνεχίζουν την κοινή τους ζωή, αλλά σε ό,τι αφορά την τηλεοπτική πορεία τους, ο φετινός χειμώνας του βρήκε χωριστά. Η δημοσιογράφος συμμετέχει στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού «Καλύτερα δε γίνεται«, ενώ ο personal trainer πλαισιώνει τη Σίσσυ Χρηστίδου στην εκπομπή «Έλα χαμογέλα» στο Open TV.

Οι δυο τους, ωστόσο, συνεχίζουν να μοιράζονται την καθημερινότητά τους στο σπίτι, αφού συζούν από τους πρώτους κιόλας μήνες της σχέσης τους. Και μπορεί να παραμένουν full in love, όπως ακριβώς τις πρώτες μέρες τις γνωριμίας τους, ωστόσο, η δημιουργία οικογένειας είναι στα σχέδιά τους, καθώς δεν θεωρούν ότι έχει έρθει ακόμα το πλήρωμα του χρόνου.

Μιλώντας στην εφημερίδα Real Life, η Ευρυδίκη ξεκαθάρισε: «Ούτε γάμος ούτε εγκυμοσύνη προγραμματίζονται για το 2019», ενώ για τις φήμες ότι μετακομίζουν μαζί σε νέο σπίτι, η ίδια επεσήμανε: «Τι λύσσα κακιά είναι αυτή με το σπίτι; Δεν μετακομίζουμε. Δεν μένουμε στο Φάληρο. Κι αυτό δεν ξέρω πώς έχει προκύψει. Είμαστε στο βόρεια προάστια».

«Κάποια στιγμή θέλω να γίνω μητέρα, αλλά αυτό δεν το προγραμματίζεις. Όσο και να το θέλεις, μπορεί να μη σου έρθει και ποτέ. Οπότε πάω με τη ροή των πραγμάτων. Και ο Κωνσταντίνος είναι στην ίδια λογική. Μου αρέσει που αυτός ο άντρας σκέφτεται και θέλει να δημιουργήσει κάποια στιγμή οικογένεια. Δεν είναι από τους άντρες που λένε ότι θέλουν να ζήσουν ελεύθεροι. Είναι πάρα πολύ συνειδητοποιημένος. Νιώθω ασφάλεια με τον Κωνσταντίνο», έχει εξομολογηθεί η δημοσιογράφος, ενώ ο personal trainer έχει δηλώσει: «Ο πατέρας μου με έκανε 24 ετών. Δεν θα ήθελα να έχω μεγάλη διαφορά ηλικίας με τα παιδιά μου. Όσο πιο μικρός γίνεις πατέρας, τόσο καλύτερο, για να έχεις και μικρή ηλικιακή διαφορά με το παιδί σου».
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top