Είναι επίσημο! Η Σακίρα κατηγορείται για φορολογική απάτη 14,5 εκατ. ευρώ

Μπλεξίματα για την Κολομβιανή τραγουδίστρια

Μπλεξίματα με την ισπανική δικαιοσύνη αντιμετωπίζει η γνωστή Κολομβιανή τραγουδίστρια, Σακίρα, καθώς κατηγορείται για φορολογική απάτη.

Συγκεκριμένα, ο Ισπανός εισαγγελέας απήγγειλε στην ταλαντούχα καλλιτέχνιδα κατηγορία για φορολογική απάτη, καθώς η Σακίρα φέρεται να απέφυγε την καταβολή φόρων ύψους 14,5 εκατ. ευρώ, κατά την περίοδο των τριών ετών που ζούσε στην περιοχή της Καταλονίας, σύμφωνα με το πρακτορείο Europa Press, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Σε αυτό το σημείο να υπενθυμίσουμε ότι η σύζυγος του διεθνούς με την Εθνική Ισπανία και αμυντικού της Μπαρτσελόνα, Ζεράρ Πικέ, έρχεται να προστεθεί στους Λιονέλ Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο, που πρόσφατα αντιμετώπισαν ανάλογα προβλήματα με την ισπανική δικαιοσύνη, κατηγορούμενη για εκτεταμένη φοροδιαφυγή.

Για φοροδιαφυγή 14,5 εκατ. ευρώ κατηγορείται η Σακίρα!

Πριν από λίγες ημέρες, δημοσίευμα της ισπανικής εφημερίδας, El Pais ανέφερε ότι  η εισαγγελία ενημέρωσε την τραγουδίστρια σχετικά με το πόρισμα της έρευνάς της και για το γεγονός ότι δεν σκοπεύει να βάλει την υπόθεση στο αρχείο, κάτι που σημαίνει πως θα καταθέσει επίσημα μήνυση σε βάρος της τις επόμενες ημέρες.

Ερωτηθείς από το Γαλλικό Πρακτορείο, ένας εκπρόσωπος τύπου της ισπανικής εισαγγελίας περιορίστηκε να πει ότι «καμία απόφαση δεν έχει ληφθεί» και ότι η υπόθεση «τελεί υπό διερεύνηση».

Όπως επισημαίνει η εισαγγελία, η εφορία κατηγορεί τη Σακίρα ότι δεν κατέβαλε τους φόρους της στην Ισπανία, το διάστημα που διέμενε εκεί, μεταξύ 2011-2014.

Οι διώξεις της εισαγγελίας αφορούν, εντούτοις, την περίοδο 2012-2014, καθώς όποια αδικήματα από το 2011 έχουν παραγραφεί.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top