Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου στέλνει αγωνιστικούς χαιρετισμούς στις μαμάδες

Η τρυφερή εξομολόγηση για την κόρη της

Πηνελόπη Αναστασοπούλου

Πέρασε σχεδόν ένας μήνας από την ημέρα που η Πηνελόπη Αναστασοπούλου έφερε στον κόσμο την δεύτερη κόρη της, καρπό του έρωτά της με τον Φώτη Μπερνάντο.

Η ηθοποιός πριν 29 μέρες κράτησε για πρώτη φορά στην αγκαλιά της την Ηλέκτρα κι η απουσία της από ποικίλλες εκδηλώσεις μαρτυράει ότι έχει αφιερωθεί αποκλειστικά στην ανατροφή των παιδιών της.

Ωστόσο, το μεσημέρι της Παρασκευής μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια φωτογραφία της νεογέννητη κόρη της, μαζί με την οποία έστειλε μήνυμα στήριξης σε όλες τις μανούλες που δίνουν καθημερινό αγώνα.

«Ημέρα 29 της ζωής μας μαζί.. Η αλήθεια πίσω απ’ αυτή τη φωτογραφία είναι απανωτά ξενύχτια, πόνος, κλάματα, διαρκής αγώνας με τον εαυτό σου, αν θα τα καταφέρεις να είσαι μαμά που ονειρευόσουν, η σύντροφος που πρέπει, η καλή νοικοκυρά και αν θα συνεχίσεις να είσαι ο εαυτός σου, η γυναίκα, η επαγγελματίας, η καλλιτέχνης, η ερωμένη.. Αλλά και άλλα πιο απλά δεδομένα σε άλλη στιγμή. Όπως, το πότε θα κάνεις επιτέλους μπάνιο ή πότε θα φας… και καμιά φορά να πρέπει να επιλέξεις ανάμεσα στα δύο! Και ταυτόχρονα βιώνεις το θαύμα, την πιο μεγάλη αγάπη που έχεις νιώσει.  Και κάθε μέρα ανακαλύπτεις πόσο τεράστια αντοχή και δύναμη έχεις και πόσο μα πόσο όλα τα παραπάνω δεν έχουν καμία σημασία όταν αυτό πλάσμα σε κοιτάει μες τα μάτια, τρέφεται από σένα και το βλέπεις κάθε μέρα να γίνεται άνθρωπος επειδή εσύ το φροντιζεις..
Σε όλες τις μαμάδες που δίνουν αυτό τον υπέροχο και δύσκολο αγώνα… Δεν είστε μόνες.
Είμαστε όλες μαζί. Είμαστε φτιαγμένες γι’ αυτό και αρκεί μια ματιά γύρω μας, σ’ εκείνες που τώρα τα μωρά τους έχουν μεγαλώσει πια, στις μαμάδες και στις γιαγιάδες μας, για να πάρουμε δύναμη. Τους αγωνιστικούς μου χαιρετισμούς!!», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ημέρα 29 της ζωής μας μαζί.. ******************************************** Η αλήθεια πίσω απ' αυτή τη φωτογραφία είναι απανωτά ξενύχτια, πόνος, κλάματα, διαρκής αγώνας με τον εαυτό σου, αν θα τα καταφέρεις να είσαι μαμά που ονειρευόσουν, η σύντροφος που πρέπει, η καλή νοικοκυρά και αν θα συνεχίσεις να είσαι ο εαυτός σου, η γυναίκα, η επαγγελματίας, η καλλιτέχνης, η ερωμένη.. Αλλά και άλλα πιο απλά δεδομένα σε άλλη στιγμή. Όπως, το πότε θα κάνεις επιτέλους μπάνιο ή πότε θα φας... και καμιά φορά να πρέπει να επιλέξεις ανάμεσα στα δύο! Και ταυτόχρονα βιώνεις το θαύμα, την πιο μεγάλη αγάπη που έχεις νιώσει. Και κάθε μέρα ανακαλύπτεις πόσο τεράστια αντοχή και δύναμη έχεις και πόσο μα πόσο όλα τα παραπάνω δεν έχουν καμία σημασία όταν αυτό πλάσμα σε κοιτάει μες τα μάτια, τρέφεται από σένα και το βλέπεις κάθε μέρα να γίνεται άνθρωπος επειδή εσύ το φροντιζεις.. ------------------------------------------------------ Σε όλες τις μαμάδες που δίνουν αυτό τον υπέροχο και δύσκολο αγώνα... Δεν είστε μόνες. Είμαστε όλες μαζί. Είμαστε φτιαγμένες γι' αυτό και αρκεί μια ματιά γύρω μας, σ' εκείνες που τώρα τα μωρά τους έχουν μεγαλωσει πια, στις μαμάδες και στις γιαγιάδες μας, για να πάρουμε δύναμη. Τους αγωνιστικούς μου χαιρετισμούς! ! #motherhood#unconditionallove #babygirl #motherdaughter #workingmom #motheroftwo #empowerwomen #ninjamom #potd #lamillougr #lamillou #lovelamillou #MoonlightSwan #babyblanket #Velvetcollection #PowderPink #Elegant #premium #baby #products By @shooterio

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Penelope (@penelopeanastasopoulou) στις

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top