Θύμα χάκερ η Άννα Αμανατίδου: Διέγραψαν το Instagram της

Η αδερφή της ξέσπασε δημόσια

Άννα Αμανατίδου

Το ένα επώνυμο πρόσωπο μετά το άλλο μπαίνει στο στόχαστρο hackers και ο ένας λογαριασμός μετά τον άλλο στα ελληνικά social media έχουν προβλήματα πρόσβασης σε αυτούς.

Μετά τους Δέσποινα Καμπούρη, Κόνι Μεταξά, Ζοζεφίν Βέντελ, Ευαγγελία Αραβανή, Ευθύμη Ζησάκη και Άση Μπήλιου, οι χάκερς έκαναν "στάση" και στον προσωπικό λογαριασμό στο Instagram της Άννας Αμανατίδου. Η νεαρή μελαχρινή που γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο GNTM δέχθηκε επίθεση κι αυτό έγινε γνωστό μέσα από ανάρτηση που έκανε η αδερφή της στο δικό της λογαριασμό, όπου κυριολεκτικά ξέσπασε και έκανε λόγο για… κακία.

«Από την πρώτη κιόλας μέρα στην audition του GNTM ξεκίνησαν οι “εντάσεις” γύρω από το πρόσωπο της αδερφής μου! Μια από την κριτική επιτροπή… και στη συνέχεια από διάφορες συμπεριφορές κοριτσιών μέσα αλλά και ΕΞΩ από το σπίτι του GNTM. Αυτές τις μέρες ήρθαν στα χέρια μου και κάτι ψεύτικα δημοσιεύματα (ας μην εμβαθύνω περισσότερο). Τώρα, παραβιάζουν τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και της διαγράφουν το προφίλ. Μπορώ να καταλάβω ότι ο καθένας έχει τη δική του άποψη και τη δική του κριτική. Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι γιατί τόση φασαρία; Τόση κακία; Ποιον ενόχλησε τέλος πάντων; Σε λίγο καιρό όλα αυτά θα είναι παρελθόν που κανείς δεν θα θυμάται. Αλλά η ποιότητα του ανθρώπου δεν αλλάζει!! Αννούλα δείξε δύναμη και φτάσε όπου μπορείς, ήδη είσαι κερδισμένη από εμπειρίες!!! Σ’ αγαπάμε, πάντα δίπλα σου», έγραψε πάνω σε φωτογραφία της 21χρονης.

«Για όσους ψάχνουν και δεν βρίσκουν το προφίλ της Άννας!!», έγραψε στη λεζάντα που την συνόδευε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top