Λίγο πριν τον ΣΚΑΪ, η Μπάγια πήρε τα βουνά!

Ετοιμάζετε για την νέα της εκπομπή μακριά από όλους

μπαγια αντωνοπουλου

Η Μπάγια Αντωνοπούλου κατάφερε από το πουθενά να γίνει ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα της ελληνικής τηλεόρασης, μετά την άγρια κόντρα της και την αποχώρηση της από την εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη και τον ΑΝΤ1. 

Όπως φημολογείται, η νεαρή όμορφη παρουσιάστρια είναι πολύ κοντά να κλείσει στον ΣΚΑΪ και να παρουσιάζει το «Survivor Πανόραμα». Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η διοίκηση του τηλεοπτικού σταθμού θέλει την παρουσιάστρια, ενώ στην αντίπερα όχθη, ο Τούρκος παραγωγός θέλει διακαώς της Κωνσταντίνα Σπυροπούλου για παρουσιάστρια της εκπομπής «Survivor Πανόραμα» μιας και το concept ανήκει στην εταιρεία παραγωγής του. 

Και ενώ η νεαρή και όμορφη Μπάγια κάθεται σε «αναμμένα κάρβουνα» θέλοντας πώς και πώς να επιστρέψει στην τηλεόραση, βρήκε λίγο χρόνο για να χαλαρώσει μακριά από τις έγνοιες των media και το «κυνήγι» της καριέρας. 

Έτσι λοιπόν αυτές τις ημέρες βρέθηκε στα πανέμορφα Ιωάννινα ανεβάζοντας στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram φωτογραφίες από τις ξέγνοιαστες στιγμές της γράφοντας: “Να χαμογελάς..να ζείς την κάθε στιγμή..να φεύγεις από εκεί που δεν νιώθεις καλά..να εκτιμάς ότι έχεις υγεία και ανθρώπους που σ´αγαπούν.. Να αφιερώνεις χρόνο στην οικογένεια σου..Να ευχαριστείς τη ζωή για αυτά που σου προσφέρει.. Αυτά λέω κάθε μέρα στον εαυτό μου!Αυτά προσπαθώ να κάνω..να τα κάνετε κι εσείς..αξίζει”.
 

Ρεπορτάζ: Βαγγέλης Καράλης 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top