Γερονικολού για Τσιμιτσέλη: «Ο Γιάννης είναι σπάνιο είδος άντρα»

«Είναι μια πολύ σημαντική σχέση στη ζωή μου» εξομολογήθηκε η ηθοποιός

Δείτε στο βίντεο τι είχε δηλώσει στην εκπομπή DOT, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης 

Τρυφερή εξομολόγηση έκανε η Κατερίνα Γερονικολού για τον σύντροφό της, Γιάννη Τσιμιτσέλη, σε συνέντευξή της στο περιοδικό Down Town.

Μπορεί μέχρι και πριν λίγο καιρό να κρατούσαν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο, πλέον δεν κρύβονται και μιλούν ανοιχτά με λόγια αγάπης ο ένας για τον άλλον. 

Μετά την εξομολόγηση του Γιάννη Τσιμιτσέλη για την Κατερίνα στην εκπομπή DOT, η γνωστή ηθοποιός δήλωσε: «Νομίζω ότι είναι όλα τέλεια. Είμαστε μαζί αρκετό καιρό για να καταλάβω ότι είναι μια πολύ σημαντική σχέση για εμένα. Δεν είναι ακόμη μια σχέση ο Γιάννης στη ζωή μου. Νομίζω ότι πια ξέρω ποιον έχω απέναντί μου. Έτσι νομίζω. Και μου αρέσει αυτό».

Όσο για το αν συγκατοικούν, είπε: «Όχι όλες τις μέρες. Δηλαδή ο καθένας έχει το δικό του σπίτι».

Ακόμα αποκάλυψε ότι δεν τσακώνονται: «Δεν είμαστε ακόμα σε αυτήν τη φάση, αλήθεια σου λέω».

Κατερίνα Γερονικολού: Ήταν μια από τις πιο δύσκολες εμπειρίες που έχω ζήσει

Τι έχει ο Γιάννης που τον κάνει ξεχωριστό: «Είναι μετρημένος. Και αυτό ως επίθετο ακούγεται λίγο ξενέρωτο, αλλά δεν είναι καθόλου. Είναι, κατ’ αρχάς ένας πανέμορφος άντρας, υπερταλαντούχος ηθοποιός, συγκεντρώνει πάρα πολλές αρετές σε όλα τα επίπεδα και παράλληλα είναι προσγειωμένος και δοτικός. Όλα αυτά νομίζω ότι τον κάνουν σχεδόν σπάνιο είδος άντρα».
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top