Ελληνίδα τραγουδίστρια αποχώρησε από το «Στην Υγειά Μας Ρε Παιδιά»

Εκνευρισμός στο πλατό της εκπομπής

Από σημαντική διάκρισή της σε διεθνές Φεστιβάλ μουσικής στη Ρωσία τον περασμένο Σεπτέμβριο

Εδώ και αρκετά χρόνια είναι μία από τις αγαπημένες pop stars, που μάλιστα έχει εκπροσωπήσει τη χώρα μας στον διαγωνισμό της Eurovision.

Ο λόγος για την Demy, που σύμφωνα με πληροφορίες του Star.gr αποχώρησε από τα γύρισμα της πρωτοχρονιάτικης εκπομπής «Στην Υγειά Μας Ρε Παιδιά», καθώς η θέση που της όρισαν από την παραγωγή δεν της άρμοζε.

Η Demy Στα MAD VIDEO MUSIC AWARDS το περασμένο καλοκαίρι /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Η αγαπητή τραγουδίστρια δεν θα καθόταν ανάμεσα στους καλεσμένους όπως είθισται, αλλά δίπλα στο πιάνο. Σε καμία περίπτωση δεν απαιτήθηκε η Demy να καθίσει δίπλα στον κεντρικό καλεσμένο, τον Κωνσταντίνο Αργυρό, με τον οποίο συνεργάζεται στο «Fantasia», όπως ειπώθηκε σε τηλεοπτική εκπομπή.

Ο Ηλίας Βρεττός στο star.gr:«Aισθάνομαι ότι δε χωράει ο έρωτας στη ζωή μου»

Παρά τις προσπάθειες της εταιρείας της Panik Records να βρεθεί συμβιβαστική λύση, κάτι τέτοιο δεν συνέβη. Έτσι, πάρθηκε απόφαση να αποχωρήσει από το πλατό, από τη στιγμή που δεν θα δημιουργούσε πρόβλημα στο γύρισμα του επεισοδίου, καθώς δεν ήταν προγραμματισμένο να τραγουδήσει με άλλον καλλιτέχνη.

Η Demy έχει τραγουδήσει στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου περισσότερες από μία φορές, όπως π.χ. σε αφιέρωμα για τον Γιάννη Σπανό, χωρίς να υπάρξει κάποιο πρόβλημα.

Εκνευρισμός υπήρξε και από την πλευρά της Αποστολίας Ζώη, που είχε συμφωνήσει να τραγουδήσει περισσότερο και περιορίστηκε στα πέντε λεπτά. 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top