Πρώην συνεργάτης της Σκορδά: Είχα αρχίσει να μην περνάω καλά στο Πρωινό

''Δεν υπάρχει σύγκριση. Άλλη εκπομπή πέρυσι, άλλη φέτος''

Φαίη Σκορδά Πρωινό

Ο Κώστας Τσουρός έχει αφήσει πίσω του το «Πρωινό» με τη Φαίη Σκορδά και έχει ξεκινήσει μια νέα συνεργασία με την εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται».

Ο δημοσιογράφος σε πρόσφατη συνέντευξή του αναφέρθηκε στην απόφασή του να αποχωρήσει από την εκπομπή με τη Φαίη Σκορδά λέγοντας μεταξύ άλλων ότι είχε αρχίσει να μην περνάει καλά.

Κώστας Τσουρός

Ακολουθεί ένα μικρό απόσπασμα της συνέντευξης στο TV Έθνος:

Έρχομαι στο «Καλύτερα δε γίνεται». Πώς είστε πίσω από τις κάμερες; Όσο περνά ο καιρός, πράγματι είμαστε «Καλύτερα δε γίνεται». Στην αρχή ήταν μια καινούρια ομάδα που χρειάστηκε να ζυμωθεί μεταξύ της. Πλέον είμαστε μια παρέα που περνάμε καλά μπροστά και πίσω από τις κάμερες.

Σε αυτή την τηλεοπτική παρέα περνάς καλύτερα από αυτή που ανήκες μέχρι πέρυσι στο «Πρωινό»; Δεν υπάρχει σύγκριση. Άλλη εκπομπή πέρυσι, άλλη φέτος. Δεν είναι θέμα προσώπων, κάνω κάτι καινούριο και διαφορετικό που μου αρέσει περισσότερο. Και η παρέα στο «Πρωινό» ήταν καλή. Φέτος όμως εγώ έχω άλλο ρόλο. Και ενημερωτική στήλη, κάτι το οποίο ήθελα. Είναι πιο κοντά στο δημοσιογραφικό μου κομμάτι.

Είχες πρόταση να παραμείνεις στο «Πρωινό;» Στο «Πρωινό» είχα αποφασίσει εγώ πως δε θέλω να συνεχίσω. Συζητήσαμε για άλλα πράγματα με τον ΑΝΤ1, τα οποία δεν προέκυψαν. Είχα λοιπόν και άλλες προτάσεις, αλλά επέλεξα την πρόταση του Alpha γιατί θεώρησα πως ήταν η καλύτερη τη δεδομένη χρονική στιγμή.

Γιατί δεν ήθελες να είσαι στο «Πρωινό»; Κέρδισα πολλά πράγματα από το «Πρωινό». Παρότι είμαι 15 χρόνια στην τηλεόραση, μέσα από την εκπομπή έγινα ευρέως γνωστός. Δεν ήθελα να συνεχίσω τρίτη χρονιά στο ίδιο concept. Είχα αρχίσει να μην περνάω τόσο καλά και αποφάσισα να φύγω. Δεν είχε να κάνει με τους ανθρώπους, αλλά με το ότι ήθελα να κάνω διαφορετικά πράγματα. Δεν ξυπνούσα με χαρά να πάω στη δουλειά μου. Ένιωσα ότι έκλεισε ο κύκλος.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top