Ο παραμυθένιος γάμος της κόρης του Mr. Zara και το νυφικό Valentino

Aνάμεσα στους καλεσμένους και η Αθηνά Ωνάση

Το όνομά της δεν ήταν (μέχρι τώρα γνωστό) για τα "φώτα" έπεφταν πάντα πάνω στον μπαμπά της - κι όχι άδικα.

Αλλά την Κυριακή είδε το φως της δημοσιότητας η είδηση πως η Marta Ortega ντύθυκε νύφη κι ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας. Κι αν ακόμα απορείται "ποια είναι η κυρία" να σας ενημερώσουμε πως πρόκειται για την κόρη του κολοσσού της μόδας Amancio Ortega aka Mr. Zara.

Η κόρη του 82χρονου δισεκατομμυριούχου

Η κόρη του 82χρονου δισεκατομμυριούχου, που έχει ένα γιο πέντε ετών από τον πρώτο της γάμο με τον Sergio Agren το 2010 κι από τον οποίο πήρε διαζύγιο το 2015, έλαμψε μέσα στο minimal και πολύ chic νυφικό της που έφερε την υπογραφή Valentino.

Με ένα νυφικό που είχε απλές λεπτομέρειες

Με ένα νυφικό που είχε απλές λεπτομέρειες, μεταξωτά μανίκια και μια φούστα μάξι, η 34χρονη επέλεξε να "στολίσει" το κεφάλι της με λουλούδια και ένα μακρύ πέπλο την ώρα που ενωνόταν με τα ιερά δεσμά του γάμου με τον Carlos Torretta σε μια λιτή τελετή που έλαβε χώρα στο σπίτι της οικογένειάς της στη Galicia της Ισπανίας την Παρασκευή. 

Ο 35χρονος γαμπρός ανήκει επίσης στον χώρο της μόδας, μιας και ο πατέρας του είναι σχεδιαστής. 

Στη συνέχεια, το ζευγάρι έκανε ένα φαντασμαγορικό cocktail party στο Royal Yacht Club στην A Coruna, περιοχή καταγωγής της νύφης.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Daily Mail, ανάμεσα στους 400 λαμπερούς καλεσμένους που έδωσαν το "παρών" ήταν η Jessica Springsteen, η Eugenia Silva (ο σύζυγός της Alfonso de Borbon είναι ξάδελφος του πρίγκιπα Φίλιππου), αλλά και η Αθηνά Ωνάση.

Η χρυσή κληρονόμος μετά το δύσκολο διαζύγιο με τον Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτο (Ντόντα) και το γάμο του με την όμορφη Denize Severo, έκανε μια από τις σπάνιες κοσμικές εμφανίσεις της και έδειξε ότι χαμογελά ξανά.

Τις δύο γυναίκες τις συνδέει η μεγάλη αγάπη τους για τα άλογα κι έτσι η εγγονή του Αριστοτέλη Ωνάση δε θα μπορούσε να λείπει από το μυστήριο, στο οποίο έκανε μια άκρως κομψή εμφάνιση, επιλέγοντας ένα κοντό ασπρόμαυρο φόρεμα με μαύρο σακάκι και μαύρες γόβες!

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top