Νάντια Μπουλέ: «Έχω φάει τα μούτρα μου στα προσωπικά»

Καλεσμένη σε εκπομπή

Για τις σχέσεις της και την προσωπική της ζωή μίλησε η Νάντια Μπουλέ το μεσημέρι της Κυριακής στο «Καλύτερα δε Γίνεται».

"Με ενοχλεί να σε προσδιορίζουν με βάση κάτι γιατί μπορεί να σου προκύψει ένα δεδομένο στην προσωπική σου ζωή που επειδή βρίσκεσαι μέσα στον χώρο, πιθανόν με ανθρώπους του χώρου θα είσαι. Επειδή όμως είχε γίνει σε ένα κομβικό σημείο της δικής μου επαγγελματικής πορείας, όταν πήγα πρώτη φορά σε ένα πολύ μεγάλο κανάλι και πήγα σε μια ζώνη με πολύ μεγάλη προσοχή από τα μίντια, μου ήταν πολύ δύσκολο να τα ξεχωρίσω, γι' αυτό και μετά από αυτό όπως έχετε καταλάβει δεν έχω καμία σχέση» είπε σχετικά με το πώς αντιμετώπιζε την «ταμπέλα» πως είναι το «κορίτσι του τάδε».

Μιλώντας για τη «γεύση» που της άφησε όλο αυτό, δήλωσε στη Ναταλία Γερμανού και τον Κώστα Τσουρό: «Δεν ξέρω αν τα έκανα καλά, επειδή ήμουν σε μια τρυφερή ηλικία που δεν ήξερα πως να το διαχειριστώ αλλά σίγουρα πιστεύω ότι αν μου συνέβαινε σήμερα, 10 χρόνια, μετά θα το διαχειριζόμουν διαφορετικά. Θα προστάτευα περισσότερο εμένα στην όλη ιστορία, θα προσπαθούσα να βγω πιο αλώβητη από όλο αυτό, γιατί δεν βγήκα. Χρειάστηκα πάρα πολύ χρόνο μετά και προσπάθεια να ξαναβρώ τα πατήματά μου».

Τέλος, σε ερώτηση για το αν διατηρεί ακόμα επαφές με τους πρώην της, εξήγησε πως κρατάει ανάλογα με την περίπτωση αλλά και με το πως έχουν χωρίσει.


 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top