Meghan Markle - Πρίγκιπας Harry: Μετακομίζουν εκτός παλατιού;

Οι αλλαγές στη ζωή τους

Μeghan Markle - Prince Harry

Τι ακριβώς συμβαίνει με τον πρίγκιπα Harry και τη Meghan Markle; Αυτό το Σαββατοκύριακο τα διεθνή μέσα έκαναν πρωτοσέλιδο την είδηση που ήθελε το δούκα και τη δούκισσα του Sussex να μετακομίζουν από το παλάτι του Kensigton και μάλιστα πριν τον ερχομό του παιδιού τους στον κόσμο.

Σύμφωνα με όσα γράφονταν, η Meghan δεν ήθελε να μετακομίσει στο μεγαλύτερο διαμέρισμα 1 με 21 υπνοδωμάτια του παλατιού που βρίσκεται ακριβώς δίπλα από εκείνο της Kate Middleton με τον πρίγκιπα William ενώ σήμερα κατοικούν στην ένα διαμέρισμα 21 υπνοδωματίων στο Nottingham Cottage του Kensigton, εκεί δηλαδή που έμενε ο Harry προτού γνωρίσει τη Markle.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail, ο Harry και η Μeghan δεν ήθελαν να μείνουν δίπλα στον αδερφό του και τα παιδιά του αλλά δεν ήθελαν να μετακομίσει ο ξάδερφος της Ελισάβετ δούκας του Gloucester που μένει στο διαμέρισμα αυτό με τη σύζυγό του.

Πηγή από το παλάτι ανέφερε χαρακτηριστικά πως ο Harry θέλει να χρησιμοποιήσει τα χρήματα που έχει για να μείνει εκτός παλατιού. Όλα αυτά ανατράπηκαν σήμερα όταν άλλη πηγή από το Kensigton ανέφερε πως ο Harry με τη Meghan δεν έχουν καμία πρόθεση να μετακομίσουν, είναι πολύ χαρούμενοι με τη βάση τους που θα παραμείνει το Oxfordshire και θα χρησιμοποιήσουν το Nottingham Cottage για την βάση τους στο Λονδίνο.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top