Λάμψη: Το άγνωστο περιστατικό που έκανε τον Φώσκολο να διακόψει το γύρισμα

Τι συνέβη με γνωστό ηθοποιό

Λάμψη

H πρωταγωνίστρια της σειράς «Τατουάζ», Ελίνα Ακριτίδου, μιλά στο Page 2 και αποκαλύπτει ένα άγνωστο περιστατικό που είχε συμβεί στα γυρίσματα της «Λάμψης» του Νίκου Φώσκολου.

Συγκεκριμένα, ανέφερε:

"Ο Νίκος Φώσκολος ήταν μεγάλος δάσκαλος, πολύ δίκαιος και τέλειος επαγγελματίας. Θυμάμαι χαρακτηριστικά σε μια από τις πρώτες μας συνεργασίες, είχα να γυρίσω μια σκηνή με έναν πολύ σπουδαίο ηθοποιό. Είμαι διαβασμένη, σε αντίθεση με εκείνον, που δεν έχει μάθει τα λόγια του και με απαξιώνει. Μας ειδοποιεί ο κύριος Φώσκολος ότι το γύρισμα διακόπτεται και ζητά να μιλήσει με τον συνάδελφό μου. Του εξηγεί ότι δεν έχει σημασία αν είμαι 18 χρονών κι αν είμαι ακόμα στη σχολή και ότι πρέπει να με σέβεται. Αμέσως μετά μας κάλεσε και τους δύο, τον υποχρέωσε να μου ζητήσει συγγνώμη για τη συμπεριφορά του και του έδωσε ένα τέταρτο για να μελετήσει, για να κάνουμε πρώτα την πρόβα και μετά το γύρισμα. Αυτά δε γίνονται πια. Με τον Φώσκολο, ήταν αυτονόητο ότι όταν πας στο γύρισμα πρέπει να είσαι διαβασμένος και καθαρός, αλλά δυστυχώς δεν το σέβονται όλοι οι συνάδελφοι".

Έχεις δουλέψει με ηθοποιό που ερχόταν στο γύρισμα άπλυτος;

"Φυσικά. Έχω συνεργαστεί με συνάδελφο που ερχόταν στο γύρισμα με λιγδωμένα μαλλιά και απαιτούσε να του κάνουν και πιστολάκι! Ε, εκεί έρχεσαι και λες ότι ο άλλος δεν είναι επαγγελματίας, γιατί για μένα δεν αρκεί ο ηθοποιός να βάζει μόνο το ταλέντο του".
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top