Συγκινητικό! Το μήνυμα της Βαλαβάνη για τα γεννητούρια της Αναστασοπούλου  

Τι της έγραψε η κολλητή της φίλη

Ευρυδίκη Βαλαβάνη

Μανούλα για δεύτερη φορά έγινε το πρωί της Παρασκευής η Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

Ανάμεσα στις πολλές ευχές που δέχτηκε, ιδιαίτερα συγκινητικά ήταν τα λόγια της Ευρυδίκης Βαλαβάνη, με την οποία συνδέεται με αρκετά χρόνια φιλίας αλλά και μία σημαντική κουμπαριά, αφού θα είναι η νονά της μικρής Ηλέκτρας.

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Η γλυκιά φωτογραφία με το νεογέννητο μωράκι της

Η δημοσιογράφος ανέβασε μία φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με τις δυο γυναίκες να ποζάρουν πλάτη πλάτη και τη φουσκωμένη κοιλίτσα της Πηνελόπης Αναστασοπούλου να πρωταγωνιστεί: «Νιώθω απέραντη ευτυχία! Νιώθω τόσο χαρούμενη! Νιώθω τόσα πολλά συναισθήματα γι’ όλο αυτό που μας έχει συμβεί που δεν περιγράφεται με λέξεις! Να μας ζήσει η Ηλέκτρα μας @penelopeanastasopoulou & @fotisbenardo σας ευχαριστώ πολύ! Σας αγαπώ! Νονά για δεύτερη φορα!», έγραψε στη λεζάντα.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Νιώθω απέραντη ευτυχία! Νιώθω τόσο χαρούμενη! Νιώθω τόσα πολλά συναισθήματα γι’όλό αυτό που μας έχει συμβεί που δεν περιγράφεται με λέξεις! Να μας ζήσει η Ηλέκτρα μας 🦄 @penelopeanastasopoulou & @fotisbenardo σας ευχαριστώ πολύ! Σας αγαπώ! Νονά για δεύτερη φορα! 👧🏻👧🏼 ____________________________________ 📸 @kosmaskoumianos

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη EVRIDIKI • VALAVANI • OFFICIAL (@evridiki_valavani) στις

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top