Η Μαρία Κορινθίου στο star.gr: «Δεν κάνω εύκολα. Θέλω να κάνω τα δύσκολα»

«Έχω έρωτα με την Αλίκη»

Εδώ και λίγους μήνες βρίσκεται στο μάτι του κυκλώνα, όχι για το αποκαλυπτικό κοστούμι της, ούτε για κάποια σέξι φωτογράφηση. Το «Κατερινιώ» που θα υποδυθεί στη θεατρική μεταφορά της αγαπημένης ελληνικής ταινίας «Η Νεράιδα και το Παληκάρι», ήταν αρκετό για να κάνει τη Μαρία Κορινθίου πρωταγωνίστρια -και πάλι- σε τηλεοπτικά πάνελ και περιοδικά.

Ως σημερινή εκδοχή της Αλίκης Βουγιουκλάκη, η πολυσυζητημένη ηθοποιός έπρεπε να αλλάξει το σήμα-κατατεθέν της, τα μελαχρινά της μαλλιά. 

Λίγο πριν τη μεγάλη πρεμιέρα της παράστασης που έχει τόσο συζητηθεί, η Μαρία Κορινθίου μίλησε στην κάμερα του star.gr για… τρίχες, την κριτική που δέχεται και το βαρύ φορτίο ενός ρόλου που έχει ταυτιστεί με την εθνική μας σταρ.

«Σε αυτή την παράσταση υπάρχει το βάρος της Αλίκης και το κατανοώ απόλυτα, γιατί θέλει πολύ μεγάλο σεβασμό. Αυτό που θέλω να τονίσω είναι πως αν για κάποιους ανθρώπους είναι πολύ ιερή η Αλίκη, για μένα που είμαι και Βουγιουκλακέικη, γιατί έχω έρωτα με την Αλίκη, είναι δέκα φορές πιο ιερή!» ξεκαθαρίζει για την πρόκληση να υποδυθεί αυτόν τον χαρακτήρα.

Πώς πήρε τη μεγάλη απόφαση να βάψει τα μαλλιά της κατάξανθα; «Μεγάλο ρόλο σε μια παράσταση παίζει και το κοστούμι. Στη συγκεκριμένη περίπτωση το πιο εύκολο για μένα θα ήταν να πετάξω κάτω το μελαχρινό μου μαλλί  και να κάνω την Κρητικιά, αλλά ήταν το πιο εύκολο πράγμα που θα μπορούσα να κάνω. Κι επειδή εγώ δεν κάνω εύκολα, θέλω να κάνω τα δύσκολα, θεώρησα ότι έπρεπε να γίνει αυτή η αλλαγή»

Κλείνοντας, η Μαρία σκασμένη στα γέλια αναφέρεται στο τυχαίο γεγονός ότι μόλις χθες η συνάδελφός της Monica Bellucci έγινε και εκείνη ξανθιά, προφανώς… ακολουθώντας τα βήματά της!

Περιμένουμε να τη δούμε από την Τετάρτη 28 Νοεμβρίου στο θέατρο Broadway με ένα πλήθος ηθοποιών όπως ο Παναγιώτης Πετράκης, ο Γιώργος Κωνσταντίνου, η Χρυσούλα Διαβάτη, ο Κοσμάς Ζαχάρωφ, ο Σταύρος Νικολαΐδης, η Ευτυχία Φαναριώτη κ.ά. να υποδύεται το «Κατερινιώ» στη θεατρική διασκευή της ταινίας «Η Νεράιδα και το Παληκάρι».

Του Κωνσταντίνου Μπουγά (k.mpougas@star.gr)

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top