Νίκος Οικονομόπουλος: Θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με την Αραβανή;

Τι προσβάλλει τον τραγουδιστή;

Το βράδυ της Παρασκευής,  ο Νίκος Οικονομόπουλος έκανε πρεμιέρα στο «Κέντρο Αθηνών».

Ο δημοφιλής τραγουδιστής μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Ooh la la» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα  ψευδή δημοσιεύματα που κυκλοφορούν για εκείνον κατά καιρούς και τον ενοχλούν, για το αν  θα δει την Ευαγγελία Αραβανή στο Project Runaway, αλλά και για το αν σκέφτεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας.

Αρχικά, η δημοσιογράφος τον ρώτησε για το αν έχει άγχος εξαιτίας της πρεμιέρας του κι εκείνος απάντησε θετικά σημειώνοντας ωστόσο ότι προσπαθεί να το κρύψει.

Μάλιστα, στη συνέχεια αναρωτήθηκε: «Υπάρχει άνθρωπος που πιστεύει και δεν κάνει τον σταυρό του; Είναι κακό να κάνεις τον σταυρό σου;» και πρόσθεσε:«Με προσβάλλει να γράφουν ψέμματα για μένα. Αν είσαι μάγκας έλα πες το μπροστά μου. Μην πας από πίσω μου. Τα κοριτσάκια με αντρική φορεσιά…».

Όσο για το αν είναι ερωτευμένος δήλωσε: «Και να ήμουνα θα έπρεπε να το πω στην τηλεόραση; Όχι δε θα το έλεγα».

Θα δει άραγε την Ευαγγελία Αραβανή στο Project Runaway; «Φυσικά και θα δω την Ευαγγελία Αραβανή στο Project Runaway. Γιατί να είμαι αυστηρός μαζί της, τι είμαι, μπαμπάς της; Εξαρτάται πώς το εννοεί ο καθένας. Για μένα σημαίνει να είσαι ευθύς και αν είσαι άντρας να είσαι άντρας. Αυτό δεν σημαίνει πως ένας άντρας -που πολλές φορές γράφουν- χτυπάει, βαράει το χέρι στο τραπέζι. Αυτά είναι καραγκιοζιλίκια, δεν είναι σοβαρά πράγματα».

Ο Νίκος Οικονομόπουλος ενοχλήθηκε όταν ρωτήθηκε για το αν είναι άντρας παλαιών αρχών απαντώντας χαρακτηριστικά: «Γιατί επιμένεις τόσο πολύ; Είμαι άντρας, σου αρκεί; Είμαι άντρας».

Θα τον δούμε σύντομα να ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας; «Δε σκέφτομαι τον γάμο προς το παρόν. Ότι γίνει, θέλω να γίνει από μόνο του».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top