Matina: Δείτε τις πρόβες της για την πρεμιέρα με τον Γιώργο Σαμπάνη

Η πρεμιέρα είναι προγραμματισμένη για αύριο, Παρασκευή

Matina

Έτοιμη να βάλει «φωτιά» στη σκηνή του «Acro», στο πλευρό του Γιώργου Σαμπάνη, είναι η Matina, η ταλαντούχα και σέξι τραγουδίστρια που μας έχει συστηθεί από την Panik Records.


Ενόψει της πρεμιέρας, αύριο, Παρασκευή, 19 Οκτωβρίου, η Matina κάνει εντατικές πρόβες, τόσο για τα τραγούδια που θα ερμηνεύσει, όσο και για τη σκηνική της παρουσία. Μάλιστα, όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες, η εμφάνισή της αναμένεται να είναι αρκετά «καυτή»!

Η ταλαντούχα τραγουδίστρια μεγάλωσε στον Καναδά και τραγούδια της είχαν κατακτήσει τα ραδιόφωνα της χώρας. Ωστόσο, η μεγάλη της λατρεία για την Ελλάδα την έκανε να επιστρέψει μόνιμα στην Ελλάδα με την οικογένειά της και, στα 18 της, με φόντο την Σκιάθο, εμπνεύστηκε το πρώτο της τραγούδι που κυκλοφόρησε από την Panik Records, το «Kiss And Tell».

Πριν από λίγους μήνες κυκλοφόρησε ακόμα ένα τραγούδι, το «Lose It All», συμπράττοντας με τον επιτυχημένο house DJ και παραγωγό Dino MFU και το βιρτουόζο του βιολιού Viktor Angelov, ενώ σύντομα θα ακούσουμε και το τρίτο single της!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top