Μπάγια Αντωνοπούλου: Όλο το παρασκήνιο του καβγά με τον Παπαδάκη

Τι συμβαίνει τελικά;

Μπάγια Αντωνοπούλου Παπαδάκης

Μπάγια Αντωνοπούλου εδώ, Μπάγια Αντωνοπούλου εκεί; Πού είναι η Μπάγια;

Σίγουρα όχι στο πλατό του Γιώργου Παπαδάκη, κάτι που δε χρειάζεται ρεπορτάζ για να επιβεβαιωθεί παρά μόνο να συντονιστεί κανείς στην (πολύ) πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, «Καλημέρα Ελλάδα».

Οι φήμες δίνουν και παίρνουν για το μέλλον της δημοσιογράφου στο κανάλι του Αμαρουσίου: το μόνο σίγουρο είναι η αποχώρηση της από την εκπομπή. Κάτι που προκλήθηκε, όπως εδώ και μέρες "παίζει" από έναν καβγά ανάμεσά τους.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του star.gr, δεν υπήρξε καμία διορία "εμφάνισης" και απάντησης της νεαρής δημοσιογράφου η οποία να "έληγε" την Τρίτη.

Η Μπάγια Αντωνοπούλου έφυγε μετά από σειρά ετών παρουσίας δίπλα του κι αυτό είναι οριστικό και... αμετάκλητο.

Ισχύει ακόμα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ μας, ότι κάνει χρήση της άδειάς της, η οποία και λήγει την ερχόμενη εβδομάδα, κάτι που συναινεί στο ότι δε θα μπορούσε να επιστρέψει στο πόστο της νωρίτερα.

Πόστο, που σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, θα παραμείνει άδειο, μιας και ο Γιώργος Παπαδάκης δεν έχει κινήσει διαδικασίες εύρεσης... διαδόχου της! Και μάλλον δε θα το κάνει, μένοντας στο «Καλημέρα Ελλάδα», όπως κάνει τις τελευταίες ημέρες.

Τέλος, όσον αφορά στο τηλεοπτικό μέλλον της δημοσιογράφου; Όλα επαφύονται στις συζητήσεις που θα κάνει η ίδια με τον όμιλο του ΑΝΤ1. Το αν θα απορροφηθεί σε κάποια υπάρχουσα εκπομπή ή θα τη δούμε να "μπαίνει" σε κάποιο νέο project του σταθμού, παραμένει άγνωστο - για την ώρα!

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top