Η Meghan Markle δεν κρύβει την κοιλίτσα πια! Δείτε τη με λευκό φόρεμα

Την ίδια ώρα ο Harry μιλάει για την εγκυμοσύνη

Την πρώτη μέρα της επίσημης περιοδείας τους στην Αυστραλία ανακοινώθηκε η εγκυμοσύνη της Meghan Markle.

Και πλέον η Δούκισσα του Σάσεξ μπορεί να ντύνεται, όπως θέλει χωρίς να "φοβάται" μη φανεί η κοιλίτσα της που έχει αρχίσει να φουσκώνει. Θα έλεγε, μάλιστα, κανείς ότι μετά την αποκάλυψη, θέλησε να την... τονίσει και να κάνει τους πάντες να κοιτάξουν "πόσο έχει φουσκώσει" στον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης της, φορώντας ένα λευκό στενό φόρεμα Karen Gee.

Από το πλευρό της δεν έλειψε λεπτό, όπως πάντα, ο πρίγκιπας Harry που δείχνει κάτι παραπάνω από ευτυχισμένος με την εγκυμοσύνη της συζύγου του και τον καρπό του έρωτά τους, ο οποίος σύμφωνα με τους υπολογισμούς, θα έρθει στον κόσμο την άνοιξη του 2019.

Μάλιστα, ο Γενικός Κυβερνήτης της Αυστραλίας, Σερ Πίτερ Κόσγκροουβ, υποδέχθηκε το ζευγάρι στο σπίτι του και έδωσε δύο δώρα για το μωρό που έρχεται: ένα ζευγάρι μικροσκοπικές μπότες Ugg κι ένα όμορφο λούτρινο καγκουρό, λέγοντας: «Ορίστε το πρώτο δώρο για το δωμάτιο του μωρού» είπε στην Meghan.

Στον απόηχο της ανακοίνωσης του χαρμόσυνου νέου, ο πρίγκιπας Harry έκανε δηλώσεις για τη σύζυγό του μπροστά στο πλήθος λέγοντας: "Ειλικρινά, σας ευχαριστούμε όλους για το θερμό καλωσόρισμα και την ευκαιρία που είχαμε να γνωρίσουμε τόσους Αυστραλούς από όλα τα κοινωνικά στρώματα, αλλά πραγματικά δε θα μπορούσαμε να σκεφτούμε κάποιο καλύτερο μέρος για να ανακοινώσουμε την έλευση του πελαργού, είτε είναι αγόρι είτε κορίτσι. Οπότε, σας ευχαριστούμε πολύ, πάρα πολύ!".

Οι φήμες σημειώνουν ότι μονο τυχαία δεν ήταν η επιλογή της ανακοίνωσης της είδησης από την Αυστραλία: ο Harry θέλησε με αυτό τον τρόπο ακολουθήσει την παράδοση που βρήκε τόσο τον πατέρα του, πρίγκιπα Κάρολο αλλά και τον αδελφό του, William, να πραγματοποιούν περιοδεία στην Αυστραλία με τον πρωτότοκό τους αγκαλιά!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top