Απίστευτο! Χτύπησαν τη γνωστή εικαστικό Μαρίνα Αμπράμοβιτς

Με το ίδιο της το πορτρέτο!

Δείτε εδώ ολόκληρο το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του Star

Τελικά φαίνεται πως η Τέχνη δεν εξημερώνει -πάντα- τα ήθη!

Άντρας επιτέθηκε στην παγκοσμίου φήμης καλλιτέχνιδα από τη Σερβία, Μαρίνα Αμπράμοβιτς, με όπλο έναν πίνακα και μάλιστα, το ίδιο της το πορτρέτο της που είχε φιλοτεχνήσει ο ίδιος!

Τη χτύπησε σοβαρά στο κεφάλι τη στιγμή που στεκόταν στο προαύλιο του Παλάτσο Στρότσι στη Φλωρεντία.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο συγκεκριμένος καλλιτέχνης απασχολεί τις αρχές, αφού δύο ακόμα φορές έχει ξεγυμνωθεί σε δημόσιο χώρο στα πλαίσια της δικής του performance art.

Noah Cyrus: Η αδερφή της Miley πουλάει τα δάκρυά της έναντι χιλιάδων δολαρίων

12.000 δολάρια πουλάει η αδερφή της πασίγνωστης ποπ σταρ, Miley Cyrus, Noah, τα δάκρυά της. Το μικρό φιαλίδιο περιέχει περίπου 12 δάκρυα!

Η δεσποινίς Cyrus, προετοιμάζει την κυκλοφορία του νέου της άλμπουμ με τίτλο «Good cry», ενώ ταυτόχρονα κυκλοφορεί και τη δική της σειρά ρούχων. Μερικά από τα κομμάτια της σειράς είναι t-shirt με το πρόσωπο του πατέρας της, του γνωστού τραγουδιστή της Country, Billy Ray Cyrus, αλλά και παντελόνι με τη λέξη «θλίψη» στο κάτω μέρος. 

Αυτό που προκαλεί εντύπωση στην πώληση των συγκεκριμένων προϊόντων, είναι η επισήμανση ότι τα δάκρυα της Noah που συλλέχτηκαν σε περίοδο μεγάλης θλίψης, δεν είναι κατάλληλα για κατάποση! 

Η λύπη που προκάλεσε τα πανάκριβα δάκρυα οφείλεται, ίσως, στον χωρισμό της από τον ράπερ Lil Xan, ο οποίος συμμετέχει στο άλμπουμ.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top