Άννα – Μαρία Παπαχαραλάμπους: Απαντά στις φήμες που τη θέλουν να χωρίζει

''Βαρέθηκα να με χωρίζουν''

Η Άννα – Μαρία Παπαχαραλάμπους και ο Φάνης Μουρατίδης

Η Άννα – Μαρία Παπαχαραλάμπους απαντά στις ανυπόστατες φήμες που κάνουν λόγο για προβλήματα στον γάμο της με τον Φάνη Μουρατίδη.

Μεταξύ άλλων, η διάσημη ηθοποιός μιλώντας στη Reallife παραδέχτηκε πως ζηλεύουν ο ένας τον άλλον, ενώ αποκάλυψε το μυστικό της σχέσης τους.

Ακολουθεί ένα μικρό απόσπασμα της συνέντευξης:

Τι απαντά η Άννα – Μαρία Παπαχαραλάμπους στις φήμες περί κρίσης στον γάμο της;

«Είναι κάτι που λέγεται την τελευταία διετία κατ’ εξακολούθηση. Τα τελευταία δύο χρόνια δεν σταµατούν να µας χωρίζουν. Βαρέθηκα να µε χωρίζουν. Μου τηλεφώνησαν και µε ρώτησαν αν χωρίζω. ∆εν είναι αστείο να παίζεις µε αυτά τα πράγµατα. Το θεωρώ κουτσοµπολιό της ρούγας να γράφουν για ένα ζευγάρι µετά από δέκα χρόνια γάµου ότι χώρισε. Στην αρχή µε στενοχωρούσε και µετά σταµάτησα να ασχολούµαι. Γιατί έχουµε παιδιά που µεγαλώνουν, πάνε σχολείο. ∆εν είναι ωραίο να λέγονται τέτοια πράγµατα».

Ζηλεύει ο ένας τον άλλον;

«Πρέπει να υπάρχει το απαραίτητο αλατοπίπερο στη σχέση, µια ζήλια, ένα ερέθισµα να σε ανεβάζει, να σε τροφοδοτεί. Αυτό µπορεί, εκεί που έχεις κοιµηθεί λίγο, να σε φέρει σε εγρήγορση».

 Τι κάνει ο Φάνης Μουρατίδης που την εκνευρίζει;

«Είναι δεδοµένο πως µετά από τόσα χρόνια κοινής πορείας κάνουµε πράγµατα στην καθηµερινότητά µας και εκνευρίζουµε ο ένας τον άλλον. Ο Φάνης είναι ξεχασιάρης, σε αντίθεση µε εµένα, που είµαι συνεχώς αλέρτ».

Ποιο είναι το μυστικό της σχέσης τους;

«Τα ταξίδια και οι εκδροµές είναι αυτές που µας ανανεώνουν και µας δίνουν δύναµη. Είτε µόνοι µας είτε µε τα παιδιά. Οι στιγµές αυτές είναι ανεκτίµητες. Αυτό είναι και το δώρο που µου έκανε ο Φάνης στα γενέθλιά µου στις 28 Αυγούστου, ένα ταξίδι-έκπληξη. ∆υστυχώς, λόγω γυρισµάτων που έχουµε και οι δύο, θα το πραγµατοποιήσουµε σε λίγους µήνες»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top