Η κόρη της Kim Kardashian ανέβηκε στην πασαρέλα

Ακολουθεί τα βήματα της θείας της Kendall Jenner

Δείτε εδώ το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Η πρωτότοκη κόρη της Kim Kardashian ανέβηκε στην πασαρέλα. Η διάσημη reality star έδωσε την άδεια της και η μικρή μεταμορφώθηκε σε... ζωντανή κούκλα.

Η Kim Kardashian φωνάζει και χειροκροτεί ξέφρενα. Η κόρη της North West, μόλις πέντε ετών, ανεβαίνει στην πασαρέλα ως η ζωντανή κούκλα Θριλα από τη σειρά παιχνιδιών LOL Surprise Dolls.

Η μικρή ακολουθεί τα βήματα της διάσημης θείας της Kendall Jenner. Φορά κόκκινο βινύλ σύνολο, μεγάλα γυαλιά, τα μαλλιά της είναι πιασμένα ψηλά και έχει βάψει κόκκινα τα χείλη της με κραγιόν πιθανότατα από τη σειρά καλλυντικών της μαμάς της.

Πριν από μερικές ήμερες η reality star δέχτηκε πυρά στα social media, επειδή έβαλε κραγιόν στην κόρη της.

Η... καντάδα του  Tristan Thompson

Ότι μπορεί κάνει για να εξιλεωθεί ο σταρ του NBA Tristan Thompson για τις...αταξίες του. Ως και καντάδα μέσα στο αυτοκίνητο κάνει στην Khloe Kardashian για να την καλμάρει.

O Tristan Thompson απάτησε ξανά την Khloe Kardashian-Έξαλλη η οικογένεια

Το ζευγάρι πέρασε το βράδυ του με την αδερφη της Khloe, την Kourtney Kardashian. Χέρι χερι βγήκαν οι τρεις τους από εστιατόριo στην Καλιφόρνια όπου δείπνησαν.

Η τρίτη κόρη της οικογένειας Kardashian ανεβάζει συχνά βίντεο στο Instagram από τις τρυφερές στιγμές με την κόρη της True.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top