Πόσο έχει αλλάξει η Βαλέρια Χριστοδουλίδου; Δείτε πώς είναι σήμερα

Πού την ''τσάκωσε'' ο φωτογραφικός φακός;

Η Βαλέρια Χριστοδουλίδου έγινε γνωστή μέσα από τους ρόλους της στην τηλεόραση και τον κινηματογράφο, ενώ το ευρύ κοινό την έμαθε το 2000, όταν υποδύθηκε την Έλλη, το αντικείμενο του πόθου του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, στη δημοφιλή σειρά  «Να με προσέχεις».

Η ηθοποιός μεγάλωσε πάνω σε μία σκηνή, είτε χορεύοντας είτε παίζοντας πιάνο. Γεννήθηκε στην Κέρκυρα και ήταν παιδί θαύμα με πολλές καλλιτεχνικές ανησυχίες.

Βαλέρια Χριστοδουλίδου

Μάλιστα, σπούδασε μπαλέτο και υποκριτική, ενώ έπαιξε σε πολλές τηλεοπτικές σειρές, αλλά κάποια στιγμή ασχολήθηκε και με τη μουσική.

Η Βαλέρια δεν κάνει συχνά δημόσιες εμφανίσεις, όμως ο φωτογραφικός φακός την εντόπισε πριν από λίγες ημέρες  στην επίσημη προβολή της ταινίας του Γιώργου Πανουσοπούλου «Σ’ Αυτή Τη Χώρα Κανείς Δεν Ήξερε Να Κλαίει» που έγινε στο πλαίσιο του 24ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας – Νύχτες Πρεμιέρας.

Όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες, η ηθοποιός  έχει αλλάξει το look  της αρκετά και έχει υιοθετήσει ένα ανοιχτό ξανθό χρώμα στα μακριά μαλλιά της.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top