Ο McConaughey αποθεώνει την Ελλάδα: «Ημουν τρεις εβδομάδες στον παράδεισο»

Ξετρελαμένος με τη χώρα μας ο Χολιγουντιανός ηθοποιός

Ο ηθοποιός Matthew McConaughey δεν μπορεί να κρύψει τον ενθουσιασμό του μετά τις διακοπές του στα ελληνικά νησιά. Πρώτος του σταθμός η Αντίπαρος!

«Ήμασταν τρεις βδομάδες στον παράδεισο...Φίλε μου είχαμε ελευθερία. Κανείς δεν τραβούσε φωτογραφίες, τα νερά ήταν απίθανα», είπε αρχικά στην εκπομπή του Jimmy Fallon που βρέθηκε καλεσμένος.

Όπου σταθεί κι όπου βρεθεί διαφημίζει τις ομορφιάς της χώρας μας. Συν γυναιξί, τέκνοις, μαμάς και πεθερού απόλαυσαν τον ήλιο και τη θάλασσα των Κυκλάδων. Ο παρουσιαστής και εκατομμύρια τηλεθεατές παρακολούθησαν εκστασιασμένοι τον ενθουσιασμένο σταρ.

«Η Ελλάδα είναι όμορφη, εγγενώς γενναιόδωρη. Η θάλασσα δεν δαγκώνει, ο αετός δεν δαγκώνει. Η γη δε δαγκώνει», ανέφερε ο Χολιγουντιανός ηθοποιός.

ΤΟ ΧΟΛΙΓΟΥΝΤ "ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟ" ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Η Βραζιλιάνα σύζυγός  του Camila Alves δημοσίευσε στο Instagram ένα  βίντεο με τις ελληνικές ομορφιές.  Οι 230.000 followers της δηλώνουν πως αυτός θα είναι ο επόμενος προορισμός τους.


Στην Αντίπαρο ο Matthew McConaughey συναντήθηκε με τον φίλο του  και συμπρωταγωνιστή του στη σειρά «True Detective», Woody Harrelson και δε δίστασαν να παίξουν όλοι μαζί ποδόσφαιρο στα σοκάκια του νησιού.

Η οικογένεια McConaughey ξετρελάθηκε τόσο με την Ελλάδα ώστε έμεινε μια επιπλέον εβδομάδα στις Κυκλάδες.

Δείτε εδώ ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star…

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top